tisdag 7 augusti 2018

Här fånar sig partiledarna på scenen

UPPDATERAT
Här kan ni se hur alla sju partiledarna för riksdagspartierna fånar sig. Det åttonde partiet är inte med. De fick inte leka med de andra. Kd:s partiledare Ebba Busch Thor har efter detta larv sagt att hon inte skulle ha ställt upp om hon hade vetat vad det handlade om. Det frånvarande partiet fick symboliseras av en plastelefant och det hela gick ut på att säga av de andra partierna att dessa frånvarande var homofoba och absolut inte några de andra sju kunde ha något att göra med. De sju stod där och viftade snällt med flaggorna och ordnade till sig på scenen. Sprang omkring och lekte. Det var RFSL som stod bakom och det hela var mycket politiserat. Barn behöver många föräldrar tyckte RFSL och hur många kön som helst var prioriterade. Föräldrabalken skulle absolut ändras bestämde programledaren. 
13:50
Sverigedemokraterna svarar nu genom sin presschef Henrik Vinge att hela Pride har blivit väldigt politiserat och att det finns dussintals homosexuella i sverigedemokraterna och att det inte finns något som säger att de är homofober. Enligt RFSL har sd inte arbetat för HBTQ-reformer, men presschefen säger att de har drivit frågan om islamiseringen och menar att detta är det stora hotet mot HBTQ-personer. 
8.8.2018
Här skriver Cecilia Blomberg i Hallandsposten klokt att alla sd-are ändå inte kan vara homofober och även om det vore så är det bättre att ta diskussionen med dem. Det är ett misstag menar hon att försöka tysta oliktänkande. Det går knappast att prata med en grå plastelefant. 

Partiledarna leddes runt som får på scenen.
De blev tvungna att svara på frågor
de knappast skulle ha besvarat
i ett annat sammanhang detta valår.
Faksimil från Youtube. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar