fredag 24 augusti 2018

Samarbeta med sd säger 46 procent av väljarna

UPPDATERAT
Den 9 september blir det en ny riksdag och en ny regering, men hur den kommer att se ut står skrivet i stjärnorna. Dock tror jag mer på en Alliansregering med inslag av sd än något annat. Det vore på tiden. Så mycket som miljöpartiet och socialdemokraterna har förstört landet under den senaste regeringsperioden. Sverige har inte alls så låg arbetslöshet som Löfven har lovat, nämligen den lägsta i EU. Sverige ligger på 17:e plats där. 

Det går inte att skylla arbetslöshetssiffrorna på invandring för Tyskland har mycket låg arbetslöshet trots stort mottagande av nya invånare. Istället kan man säga att kravlösheten gentemot de nyanlända har slagit alla rekord. Ingen behöver lära sig svenska längre. Alla nya har rätt att gå före andra i bostadskön, får sjukvård gratis och tandvård också. De försörjs av de gamla invånarna. De får tusentals kronor i ersättning om de inte vill hälsa genom att skaka hand, för vi har så starka diskrimineringslagar som riktas mot majoritetsbefolkningen.

Ingen känner längre igen sig i Sverige och den kampanj, som splittrar landet i de som är rasistiska och så de rena och goda. Jag förstår alla sorter för jag har levt så länge och sett hur det har varit och vart det har gått. Alla som befinner sig innanför de gamla systemen tycker att de ska bestå i evighet. Det hade de kanske kunnat göra om inte naiviteten i landet hade varit så stor. Om inte människor skulle få vara som om de levde kvar i sina hemländer. Den största förändringen under valperioden var att regeringspartierna blev tvunga att gå emot sin egen politik i asylfrågorna. Sverige klarade inte mer. Helt enkelt. 

Hoppet för framtiden är att politikerna ska se hur landet verkligen ligger och rätta in sig efter detta. Inte komma med en overklig flumpolitik där vi ska fortsätta att ta hand om hela världen. De flesta befinner sig mer nära verkligheten efter dessa fyra år och valresultatet kommer att ge stöd till att kräva mer av människor som kommer till Sverige. Plus de som redan befinner sig här. Det har aldrig fungerat att låta en majoritet av befolkningen ge allt till en minoritet i evigheters evighet.

Hela 46 procent av väljarna vill att de sju partierna ska samarbeta med sverigedemokraterna. Det har TV4 tagit reda på. Det går inte längre att skylla sd för nazister. Eller att bortse från den femtedel av de röstberättigade som kommer att rösta på sd. Miljöpartiets väljare tar mest avstånd från sd. 
13:44
Här fick vänstern gehör för sin tolkning av sd. Jimmie Åkesson blev attackerad i Örebro av en man som skrek "jävla rasist". Han stoppades bestämt av Säpovakter runt partiledaren.


Partibytare i förra valet.
Effekten kommer att bli större i år.
Faksimil från SVT. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar