söndag 19 augusti 2018

"Svenskar" tortyrmördade en annan "svensk"

Tre "svenskar" greps i Spanien för att ha mördat en annan man på fredagen och svårt skadat ännu en. De båda hittades med handbojor. De hade skjutits och knivhuggits. Det lär ha varit en knarkuppgörelse. Dessa tre skurksvenskar bokade av resan hem till Sverige och försökte istället fly till Marocko, men de greps inte så långt från Gibraltar av spansk polis. 

De tre gripna är 20, 24 och 27 år gamla. De kommer antagligen ursprungligen från Nordafrika och är inte svenskar i gängse bemärkelse. Snart kommer vi att höra mer om "svenskar" världen runt som bär sig illa åt, tror jag. Det finns så många nya "svenskar" här i världen, som kan svärta ned Sverige ännu mer än redan är gjort.

Dessutom ökar klasskillnaderna i Sverige. Det finns fler miljardärer än någonsin samtidigt som fler är fattiga. 1,4 miljoner i Sverige lever på en låg standard. De senaste fyra åren har miljardärerna ökat med 25 procent. Jag ser dessa skillnader i min hemtrakt. Det senaste huset är till salu för 17 750 000 kronor. Ibland finns det hur mycket pengar som helst. Ett sådant hus kan 99 procent av den svenska befolkningen inte kosta på sig. Samtidigt är nya "svenskar" inhysta av kommunen i 32 kvm stora baracker några hundra meter bort. Hela familjer bor där. 
Det här huset är till salu för nästan 18 miljoner kronor.
Det ligger på gångavstånd från där jag bor.
Ibland finns det hur mycket pengar som helst.
Faksimil från Residence. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar