söndag 5 augusti 2018

Ge dem permanenta uppehållstillstånd!

UPPDATERAT
Ska vi inte ta och göra det? Ge alla afghaner, som var barn och lyckades ta sig hit, permanenta uppehållstillstånd? Nu ska de sittstrejka igen på Mynttorget för att få stanna här för evigt. Hela veckan pågår detta. Av alla vansinnigheter politikerna har hittat på är detta den mest märkliga konsekvensen. Att människor vi inte ens vet vilka de är vill ha rätt att få permanenta uppehållstillstånd. 

Det är ett så enormt undantag som måste göras rent lagligt, så ifall politikerna tycker som dessa vuxna ungdomar blir det säkerligen folkstorm. Men de sittstrejkande kanske gör att ännu fler röstar på sverigedemokraterna? Rena valarbetare? Vi får väl hoppas att inte någon polis blir överfallen den här gången åtminstone. De fick rätt att stanna om de går i gymnasiet eller tänker på att studera, men detta har inte gått igenom, utan migrationsdomstolar vägrade att låta detta ske. Nu ligger detta ärende hos migrationsöverdomstolen och EU har också fått förfrågan om detta är okej enligt EU:s regler och paragrafer. Migrationsverket har lagt alla ärenden på is tills vi vet hur landet ligger.

Ensamkommande vuxna har kostat kring 11 miljarder. 
Afghanen som överföll polisen Ted Eriksson är 25 år enligt familjen. 

25.9.2018
Jodå den där gymnasielagen går att tillämpa enligt migrationsöverdomstolen. Det betyder att kring 9 000 ensamkommande får stanna om de studerar eller tänker studera på gymnasiet. Hurra säger då avgående regeringen, som fattade beslut om detta. Och den nya regeringen slipper en huvudvärk på sitt bord. Ingen behöver utvisas. 
6.10.2018
EU befattar sig inte med gymnasielagen. Så nu är det fritt fram för alla märkliga särskilda lagar som Sverige kan hitta på för att ta hit hela världens folk. Det var migrationsdomstolen i Göteborg som drog tillbaka sin begäran om granskning av denna lag, för det skulle ta för lång tid att få den granskad. Vi är alla jämlika över vårt lilla jordklot. Sic!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar