torsdag 30 augusti 2018

Muslimer uppmanas att inte rösta

UPPDATERAT
Är det viktigt att rösta? Jag vet inte. Jag tänkte inte rösta först, men nu har jag gjort det. I Rinkeby och andra förorter uppmanas muslimer att inte rösta för det är emot Allah. Bara denne gud bestämmer. Allt annat är underordnat. De som tänker rösta i Rinkeby ska rösta på vänsterpartiet och fi om man får tro förortstidningen. På lördag har Stockholms kommun upplåtit lokal åt en islamistisk organisation, som vill få boende i Kista att inte rösta. Kalifatet ska upprättas och då får inte muslimer rösta för det är kuffarnas (otrogna kristnas) sätt att leva. 

Det är tråkigt att Stockholms kommun tycker att det är okej med sådana budskap i deras lokaler. Det enda som denna islamska organisation verkar frukta är att sd kommer till makten (de sitter ju redan i riksdagen). Men rösta ska muslimer inte göra. De säger: ”En muslim ska grunda alla sina handlingar på islams regler och får således inte ge representanter för någon annan ideologi mandat för att lagstifta på eget bevåg. I islam är lagstiftningen uteslutande för Allah (Gud). Av den anledningen uppmanar vi muslimerna att inte delta i sekularismens politiska system och lagstiftningsprocess.”

Det här är absolut emot allt som Sverige står för och att rösta eller inte ska inte bestämmas uppifrån av imamer. Det är en frihet som alla medborgare har. Att yttra sig. Att det nu finns medborgare i Sverige som inte är för demokrati och det västerländska liberala sättet att ordna samhället är mycket tråkigt. Det gör att motsättningarna växer för varje dag. 
19:59
Det här mötet har nu stoppats av Stockholms kommun. Det skulle kunna uppstå ordningsstörningar är den officiella anledningen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar