lördag 29 december 2018

ABBA tillbaka!

UPPDATERAT
Björn Ulvaeus framträdde i TV4 på förmiddagen och berättade att de fyra abborna har gått in i studio tillsammans för att spela in nya låtar. Han ville inte släppa alltför mycket om detta, men sade att två låtar heter I still have faith in you och Don´t shut me down. Det var enbart de fyra plus ljudtekniker som har åstadkommit detta och musiken släpps nästa år 2019. 

Ulvaeus säger att det tog en halv minut och så var de tillbaka för detta var så välbekant för dem, att befinna sig i studion fast det hade gått 35 år. Dessutom så uppträder ABBA nästa år i form av digitala tvillingar från året 1979. Då kan de fyra säga och sjunga vad som helst fast det är 2019. De kommer att uppträda digitalt på scener i världen. Precis som att deras "party" på scen fortsätter.

Och det sliter inte på varumärket ABBA enligt Ulvaeus utan detta är högklassig musik och allt de ger ut är godkänt av dem själva, inte alls mediokert eller halvdåligt. Eller icke eftertänkt utan tvärtom. Numera har han dock accepterat att han blir 74 år 2019 och det är inte lika illa som det var när han 50 eller 60 år, utan betyder att han kan lägga oviktiga saker åt sidan och koncentrera sig på det viktiga. Han ser fram emot den närmaste framtiden. 
4.4.2019
Det dröjer innan ABBA:s nya låtar kommer. Till hösten kanske i år. Det har krånglat med avatarerna som ska sjunga deras båda två nya låtar, men så småningom kommer detta att bli en världsturné med avatarerna, de digitala versionerna av de fyra på scenen. En video med en låt kan släppas i september eller oktober. Kanske. Det gäller att hålla spänningen vid liv.

Här skrev jag att han ville ha hjälp att dö, men kanske har han kommit förbi det stadiet. 
Björn Ulvaeus framträdde i en intervju på TV4 under förmiddagen.
Faksimil från TV4. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar