söndag 30 december 2018

Kära nya året 2019!

UPPDATERAT
Nu kommer det underbara året 2019. Jag har läst allas årshoroskop och de lovar guld och gröna skogar för de flesta av oss, fast en smula bekymmer med ekonomin. Eventuellt. Ni kan ta del av listan här: Här är alla horoskop i Elle. Här är 2019 enligt Året Runt. Och här är Amelias horoskop, som träffar alldeles rätt. Det hoppas vi!
31.12.2018
Sydney i Australien är en av de första städerna på denna planet som firar nyår. Just nu när klockan är snart tio på förmiddagen här är den snart åtta på kvällen i Sydney. Vädret är dåligt där också, men mycket varmare, kring 30 grader. Det regnar och blåser samt varnas för åskväder. Ungefär en miljon människor har samlats kring hamnen i Sydney för att fira det nya året. Åtta och ett halvt ton fyrverkerier kommer att skjutas av i hamnen vid tolvslaget om drygt fyra timmar. I Wellington på Nya Zeeland är det strax bara två timmar kvar till midnatt. 
13:52
Nu har Samoa firat sitt nyår i Stilla havet, där är klockan snart tre på natten. Wellington på Nya Zeeland har också firat för klockan närmar sig två där. Om några minuter så går Sydney in i det nya året 2019.


Det här är min vackra almanacka för 2019.
Detta år lovar att bli härligt och underbart. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar