söndag 26 oktober 2014

Irene Matkowitzc är kriminell

Den hyllade Irene Matkowitzc, som nyligen var med i dokumentären från SVT om Kärrtorp känner Leif GW Persson som en "notorisk kåkfarare".

Hon har "bara under de senaste dryga tjugo åren dömts till ett tiotal fängelsestraff på allt ifrån några år till någon månad och hos polisen finns /hon/ noterad för hundratals brott; narkotika, våld mot tjänsteman, olaga vapeninnehav, rattfylleri, grova olovliga körningar och allt det andra som följer naturligt av att man lever ett helt igenom kriminellt liv och ger fullkomligt Faderulingen i de lagar och förordningar som skall gälla oss alla."

Så skriver Leif GW Persson i sin senaste krönika i Expressen. Och han menar att hon skulle tidigare inte granskas, men denna gång är det dags, när hon framställs av SVT som en människa som ständigt under sitt liv har kämpat mot fascismen och nazismen och vill bygga ett bättre samhälle för våra barn. Ja det är väl likadant både på yttersta vänsterkanten, som till yttersta högern. De kan ta varandra i hand har jag länge tyckt.

Här skrev jag tidigare om Irene Matkowitzc. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar