fredag 24 oktober 2014

Kim Anderzon är död

UPPDATERAT
Hon skulle ha varit med i Fråga doktorn för någon månad sedan och när hon uteblev gick det att begripa att hon inte orkade, ville vara med. För hon hade inte någon success story att berätta. Jag har träffat henne som journalist och hon levde i 110 knutar så det är inte så märkligt att hon försvinner med en smäll, orsakad av cancer.

Hon fick dö hemma. Vården av cancerpatienter är utmärkt det har jag sett av egen erfarenhet. Och det är alltid skönt att få vara hemma. Hon hade kämpat länge. Vila i frid kära Kim! Här skrev jag om henne tidigare. Intervjun som gjordes med henne för Fråga Doktorn kommer att sändas den 10 november. Hon samlade sina vänner till en sista fest och sedan åkte hon hem och lade sig för att somna in. Hennes sista föreställning på teatern var för en vecka sedan. Festen i måndags. Här är en längre intervju med henne från början av oktober. Och här en till om hennes alternativa behandlingar.
10.11.2014
I kväll sänds intervjun med Kim Anderzon. Det torde vara uppenbart för alla som ser detta att hon inte skulle klara sin sjukdom. Av hänsyn till henne och hennes anhöriga sändes inte detta då när det var tänkt, utan kommer i kväll istället klockan 18.15 hos Fråga Doktorn SVT1. Hon säger profetiskt "jag behövde inte veta att jag ska dö om två veckor" när hon rekapitulerar hur sjukdomen har varit. Och så dog hon då två veckor efter denna intervju, som ni kan se på länken ovan om ni missar programmet i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar