torsdag 23 oktober 2014

Islamister i buskarna

UPPDATERAT
I Sverige läggs utredningen ned efter terrordådet i Stockholm. Trådar hänger lösa och ingen har pratat med terroristens fru, som spred hans testamente på internet på olika språk, direkt efter dådet och ingen har brytt sig om att han verkar ha utbildats i Irak. Nej, gärningsmannen är ju död. Bäst att inte anklaga någon mer. Ja Stockholm hade änglavakt 2010 och alla som befann sig ute på jakt efter julklappar då den 10 december. Bara den klantige terroristen själv dog just när han inte befann sig i en folkmassa. Fast han hade försökt att spränga sig i lördagsrusningen. 

Självmordsbombarens hustru greps då precis som hans svärmor i Hässelby. Och han var skriven i Tranås tillsammans med sin pappa bland andra. Han hade kommit hit i början av 90-talet. Och reportrarna slog rekord då i att inte vara kristna eller ens ingå i en kristen kultur. Reportern i TV4 sade: Vi kan tacka Gu... de goda stjärnorna att det inte blev värre. Parodiskt.

Och i Kanada, Ottawa är det fortfarande så att de som dödade soldater under de senaste dagarna var inte islamister enligt nyheterna i SVT utan åtminstone den siste som sköt en soldat i går var "kriminell". Fast i soffan satt programledarna och talade klarspråk: han hade blivit fråntagen passet för att myndigheterna menade att han var på väg till IS. Soldaten som dödades i går utanför parlamentet i Ottawa hade ingen ammunition i sitt vapen. Enligt de som kände gärningsmannen var han mer eller mindre galen. 

Meningen med dessa dåd är väl att denna planet äntligen ska bli av med extremisterna. Vi behöver dem verkligen inte, de som har blandat ihop religion med politik och som har blivit kriminella.
I Sverige har vi en del av dem också som lurar i buskarna. De är som sovande celler, vilket tidigare bara fanns, när det gällde kommunistiska Sovjet. De sovande cellerna skulle då hjälpa till att ta över Sverige vid ett krigsutbrott. Numera är det islamister som är ett liknande hot. Men tyst tala inte så högt om detta! Någon kan bli kränkt.
24.10.2014
Dock hade programledarna i Gomorron Sverige i SVT fel. Visst ville han åka till Syrien och han hade ansökt om pass, men det hade tagit längre tid än det skulle. Kan ha varit ett motiv för honom att skjuta. Han hade inte blivit fråntagen passet.
14:12
Så blev poliser överfallna i New York av en ny "kriminell" galning med yxa. En polis skadades svårt i huvudet och en annan i armen innan de båda andra kunde skjuta ihjäl mannen. På sociala medier framträder han som en extremist. Zale Thompson var uppenbarligen en ny islamist, som skulle ta kål på uniformsklädda män. Här är hans facebook-sida.

PS. Alla medier ägnar spaltkilometrar åt budgeten. Vi visste redan före valet att höjda skatter blir kontentan av ett vänsterstyre. Det finns inte något annat. Och redan har de flesta löften fallit bort i förhandlingarna med miljöpartiet och vänsterpartiet. Vem är överraskad? Det hjälper inte att rapportera live om detta. En förkrossande majoritet av väljarna gillar inte budgeten. De flesta känner sig lurade. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar