måndag 11 mars 2019

Emma Carlsson Löfdahl lämnar inte fler kommentatorer

Emma Carlsson Löfdahl lämnar inte fler kommentatorer skriver hon på facebook. Nej det behöver hon säkert inte göra. Fast hon menar nog kommentarer. Hon har bestämt sig för att lämna liberalerna dock och bli politisk vilde i riksdagen, för hon blev så sur över att partiet tyckte hon skulle lämna riksdagen. Detta för att hon enligt regelboken tagit ut full ersättning för sin mans bostadsrätt som egentligen kostar ett par tusen i månaden, men hon fick 8 600 kronor av skattebetalarna för detta. Gifta? Nej det spelar väl ingen roll? Ekonomin är skild ändå. 

Och så ligger liberalerna på tre procent hos väljarna enligt senaste undersökningen. Samt att de har strukit förstanamnet till EU-valet nu i maj hos partiet: Cecilia Wikström. Full storm har tydligen utbrutit. Hon förklarade i morse att det var helt okej det hon hade gjort - att hon hade sidouppdrag tillsammans med EU-uppdraget - för det var godkänt det också av partiet, men nu plötsligt var det inte bra längre. Och hon fick välja mellan styrelseuppdragen och EU. Hon valde styrelseuppdragen.

Som jag tidigare har tyckt så är det lite för många partier i vår riksdag, en del passar inte längre in där, men väljarna få säkerligen inte säga något förrän om drygt tre år. Trots mullret från sverigedemokraterna, som ska slå sig ihop med kd och m för att framföra ett misstroendevotum mot regeringen. Kommer nog aldrig att hända. Tyvärr så får dagens politiker med sina många felbeslut om migration och annat föraktet för dem att växa. Och krigsförbrytelserna blir bara fler och fler i Sverige. Märkligt i ett land som inte har varit i krig på mer än 200 år. 

Medier styr numera över partierna.
Känsligheten är stor för vad de tycker.
Särskilt hos liberalerna.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar