fredag 1 januari 2021

Det härliga året 2021 är här

 År 2021 blir det året då alla begriper sitt eget bästa och samtidigt kan ta in att det inte är bra att begå grova brott. Det blir året då politikerna inser att allt de gör har en påverkan på samhället och de slutar att bryta mot sina egna regler och lagar. Det blir året då ingen längre behöver dö av en influensa från Kina. Det blir året då freden breder ut sig i världen och många kan återvända till sina egna hemländer. 

Detta år ska vi äntligen inse att vi är för små för att påverka klimatet eller ens vädret. Och i Somalia och andra fattiga länder går det upp för kvinnorna att de inte ska föda fler barn. Det är inte bra varken för dem själva eller för barnen. I Sverige inser alla vilket underbart land alla har levt i och försöker att få det bättre genom att alla gör en insats för det och satsar en aning på framtiden. 

År 2021 börjar äntligen folkmängden i världen att sjunka genom att kvinnorna inte längre vill föda mer än två barn och därmed ingen längre behöver ta till våld mot andra för att minska befolkningen. I Sverige inser politikerna att vi inte alltid behöver öka folkmängden för att försörja 40-talisterna. De har i stort sett dött undan. Finansminister Magdalena Andersson slutar totalt att prata om äldre som överflödiga i samhället, för att de kostar för mycket. 

Alla invandrare i arbetsför ålder får jobb och kan försörja sig själva år 2021. Och strömmen av invandrare avtar till slut efter åren på 2000-talet då vi fick en miljon människor till att försörja. De goda i Sverige inser att de har varit blåögda och naiva inför de realiteter, som finns angående tillgångar och efterfrågan på dem. Alla människor inser att det gäller att känna med hjärtat, men att tänka med huvudet och att det inte finns någon motsats i detta utan att bägge kan balanseras. 

Både yttersta vänstern och yttersta högern inser att de ligger för långt ifrån andra medborgare och gör bot och bättring för att ena samhället. Även religiösa extremister förstår att de enbart har varit intresserade av makt och att utrota andra människor samt att detta inte har med någon gud att göra utan med deras egen utveckling. "Det är en ros utsprungen... mitt i den kalla vinter i midnatts mörka tid". 
Bilden tagen alldeles nyss.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar