fredag 15 januari 2021

Stefan Löfven ledsen att frun inte kan trolla på nätet

 UPPDATERAT

I kväll smäller det för då får vi ett nytt program i SVT1 klockan 21 med Carina Bergfeldt, som annars har rapporterat från USA. Men nu ska hon få en egen "talkshow", där de viktigaste gästerna är statsministerparet Stefan Löfven med fru Ulla Löfven. De får mjuka frågor sade Carina Bergfeldt för tittarna vill inte se hårda frågor på fredagkvällen utan koppla av då framför TV:n. Hon menade att vi ska indoktrineras som om vi vore barn och se hur fina detta vårt främsta par inom politiken är. Annars har nämligen statsministrar framträtt inom barnprogram, men nu är det dags för vuxenindoktrinering.

Carina Bergfeldt sökte inte ens denna post som programledare utan blev tillfrågad. Hon har rätt framtoning och är pålitlig rent politiskt nu när Skavlan ska vara barnledig under en termin. Och hon var så nyfiken på fru Ulla för hon hade aldrig framträtt tillsammans med sin make på detta vis förut. Till och med vilken julklapp hon fick av maken avslöjas: en aktivitetsklocka. Vet inte vad det är riktigt, men kanske tycker statsministern att frun ska hålla igång mer. Hon är ju pensionär och äldre än Stefan. Men som sagt maken Stefan är ledsen över att hans fru heter detsamma som han själv i efternamn för annars kunde hon ju trolla på nätet. Vilket absurt uttalande av en statsminister!

21:22

Jo det var Carina Bergfeldt själv som sade detta om trollandet. Och i morse hade hon gjort det till att det var Stefan Löfven som sade detta. Han hummade väl enbart när hon konstaterade detta och sade inte emot. Efter att frugan hade sagt att hon ibland ville skriva på facebook, men hon gjorde det ändå inte. Så då efteråt gick det bra att lägga detta i Stefan Löfvens mun av denna nya programledare. Jag bytte program sedan och såg inte mer. 

Om ni vill kan ni se detta program från kl 17 i dag på SVT Play.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar