lördag 2 januari 2021

Rappare har blivit kriminella

 Det är otroligt att nu också hyllade rappare som Yasin har fortsatt sin kriminella bana sedan han har hyllats av SVT och har berättat hur han lämnade det kriminella livet. Han är nyligen häktad i samband med kidnappningen av Einár och förnedringen av honom förra året. Visst är det fantastiskt, för att lyfta kriminella till skyarna, så låter också skattefinansierade SVT denne gangsterrappare få utrymme och breda ut sig. 

Det gäller att låta dessa ynglingar få tjäna mycket pengar och ståta med Rolexklockor och annat. Bara de säljer så är allt förlåtet. Eller hur gick snacket nu då på SVT? Nä det var väl svarta mot vita nu igen? De mörkhyade är så förtryckta så de måste bli kriminella, särskilt i Tensta. Nu greps Yasin i sista timmen på det gamla året och får sitta häktad på det nya. Han var efterlyst sedan den 1 december 2020. 

Han har suttit i fängelse för grovt vapenbrott och var tidigare häktad för mord under 2020, men släpptes. Einár har inte velat medverka i utredningen kring brottet mot honom. Musikbranschen är förstörd genom dessa kriminella. Det var tidigare otänkbart att dessa gangsters skulle lyftas till skyarna, men nu flyter de ovanpå samhället tack vare människor som vill tjäna pengar på dem. Bedrövligt och trist! Är det minsta man kan säga. 

Yasin fick drygt två års fängelse år 2018 för grovt vapenbrott, misskötte sig i fängelset, men släpptes till slut ut under november 2019 efter att ha avtjänat två tredjedelar av straffet. Han är knuten till Shottaz, kriminellt gäng i Stockholm. Och Yasin Abdullahi Mahamoud är nu häktad på sannolika skäl för stämpling till människorov. 3 kommentarer:

 1. Vi har den här grabben också Alex Ceesay. Fick hjälp av Malou o om jag
  inte minns fel Ken Ring. Tror Alex sitter för mord nu.

  SvaraRadera
 2. Fast Sebastian Staks (f d Kartellen) går numera den smala vägen och
  tror dessutom på Gud ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den s k Kinesen är också en f d medlem i Kartellen som även han
   numera verkar ha kommit på bättre tankar ...

   Radera