tisdag 19 januari 2021

Kalla fakta drar upp Assanges våldtäkter

 Julian Assange är inte dömd för några våldtäkter, men ändå ska nu Kalla Fakta dra upp denna tio år gamla historia. Tröttsamt! Jag skrev om detta när det hände så mycket att Channel 4 intervjuade mig om saken och även rysk TV. Det fanns ju konspirationsteorier runt händelserna. Varför ställer tjejerna upp och berättar om detta? Vad vill de uppnå? De vill ju knappast få Julian Assange fälld för det lär de aldrig få. Är det så att den här sortens feminister aldrig glömmer? Eller ska de nu dra allt om igen för att de har utsatts för så mycket på grund av detta? Efteråt? Av alla andra svenskar?

Om jag riktigt försöker så kan jag kanske sätta mig in i deras situation, för jag har aldrig glömt att jag blev överfallen som barn av killar när jag gick hem från skolan. Jag grät och skrek och slet mig mig loss då, men minnet finns kvar. Så klart jag inte polisanmälde detta, berättade det inte ens för någon. Utan gick hem och fortsatte mitt liv. När någon försöker göra något våldsamt mot mig så blir jag stark och vansinnig. Då slåss jag för mitt liv. 

Men de här tjejerna gav efter för tjat gällande detta säger Sofia Wilén och för att Assange bodde hos Anna Ardin. Jaha. De gillade tydligen honom bägge två då? De var så snälla att de lät honom göra vad han ville. Om de nu vill klaga på att de blev utsatta av andra, så lär det inte bli mindre av detta när de själva drar upp det här efter tio år. Detta kan ses klockan 19 i kväll på TV4 Play. 


Så typiskt att vilja gå i säng, men ändå inte. Jag skulle ha slängt ut karln och inte låtit honom bo en vecka i lägenheten. Inte heller gett efter för tjat. Vad är det för slags feminism? Att inte kunna säga ifrån utan gå med på detta efter diverse turer. Bägge gjorde de det. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar