fredag 22 januari 2021

Flickvännen som sköts i Gustavsberg är död

 UPPDATERAT

Nu är pojkvännen häktad för mord istället för mordförsök i Gustavsberg, för flickvännen dog i förrgår. Jag skrev om det här. Brottsutvecklingen i Sverige är mycket upprörande och vi lever i många olika skikt i dag i samhället. De flesta oroar sig över covid-19 och massmedierna spär på den rädslan genom att varje dag upprepa hur många som har dött - fler än 10 000 nu. 

Varför måste då denna 21-åring dö skjuten i ansiktet av sin pojkvän? Det finns inget enkelt svar på det. Och kanske har hon filmat sin mördare när det hände. För han kommer naturligtvis att neka. Han frågade vad han hade gjort när han greps av polisen. Och varför ger sig kvinnor i lag med sådana galningar som denne mördare? Hela 52 mord är ouppklarade i Stockholm under fem år. Det är bottenskiktet av vad som pågår. Det som överklassen inte längre bryr sig om. Och överklassen är då inte självklart den gamla sorten utan den nya politiska och de som blir rika genom att det finns en underklass. 

Världen har i eviga tider sett ut så. Hieraktiskt uppbyggd och underklassen försöker ständigt klättra upp till toppen av samhället om inte på annat sätt så genom kriminalitet och narkotikahandel. Att ständigt ta hit nya invånare är ett sätt för Sverige att hålla sig på topp i världen genom att det går att utnyttja invandrarna. Så blir deras barn brottslingar för de vill inte leva samma trista liv som föräldrarna. 

Finansminister Magdalena Andersson har ständigt skyllt på oss 40-talister som är så dyra nu när vi blir gamla och därför var det nödvändigt att importera mer arbetskraft. För att ta hand om oss. Hon höll på så ända till förra våren då covid-19 utbröt och i ett slag förändrade förutsättningarna för världen och Sverige. Nu är de väldigt tyst om hur mycket vi kostar. För nu dör 40-talister och andra gamlingar undan. 

Nu får Sverige betala för alla nedskärningar i vård och på andra ställen. Länge har vi tyckt att sjuka och gamla ska tas om hand hemma, så därför finns inte några sängar ens på sjukhusen. Där ska patienterna inte vara. Utom i slutstadiet då. Men de som planerar räknar kallt ekonomiskt och vi kan ju inte ha sjuklingar på sjukhusen. Det är rena 1900-talet. 

Allt kan ses i ett sammanhang där en 21-åring skjuts av sin 24-årige pojkvän i ansiktet och hon får faktiskt en plats på sjukhus, men avlider några dagar senare. För svåra hjärnskador. Det är extra upprörande för mig som har flytt för länge sedan från storstaden för att få lugn och ro på landet, men stan flyttar efter med sina problem och offren för den politik som har förts länge i landet. Vila i frid Josephine Lotfi Grönholm!

19.6.2021

Här är det rättsliga efterspelet. Pojkvännen menade att det var en fruktansvärd olycka, men åklagaren vill att han får 8-9 års fängelse eftersom han var påverkad av narkotika och helt likgiltig för vad hans "lek" med pistolen kunde få för effekt. Skottet gick genom hennes mobil och genom ansiktet och ut i nacken. Flytta aldrig ihop med grovt kriminella snälla nån! Det fanns en massa narkotika också i hennes lägenhet. Han döms för detta också hoppas vi! 3 kommentarer:

 1. Kanske kan bli ett "I huvudet på en mördare" av det där så småningom.
  Var ett liknande mord i TV3 igår kväll ...

  SvaraRadera
 2. De har väl inte med mördare med utländska namn? Eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att komma ihåg alla mordprogram i de olika kanalerna. Men
   visst kan olika program ha olika inriktning.

   Föll dom i mordet i Tollarp (haft klasskamrater därifrån) igår
   och där verkar det ha varit typiskt svenska namn ...

   Radera