måndag 10 april 2017

En chockad statsminister vill aldrig mer ha massinvandring

UPPDATERAT
Sveriges statsminister Stefan Löfven vill aldrig mer ha den massinvandring, som hans regering åstadkom år 2015. Detta sedan terroristen Rakhmat Akilov körde den 30 ton tunga lastbilen genom city på Drottninggatan den 7 april och dödade fyra människor och skadade femton. Det var en upprepning av vad som hände i London förra månaden (22 mars) då Khalid Masood dödade fyra fotgängare med en bil och skadade dussintals. 

Alla som har fått ett avslag på sin asylansökan måste återvända hem, sade statsministern också. Rakhmat Akilov kunde enkelt undvika att bli utvisad genom att uppge fel adress. När polisen letade efter honom tidigare i år hittade de inte den man som skulle utvisas. Det finns en hel underjordisk rörelse som tar hand om "papperslösa flyktingar" i Sverige och det har funnits sedan trettio år tillbaka. Bara i Stockholm finns minst 3 000 migranter som lever utan papper och laglöst. Migrationsverket har beräknat att kring 50 000 kommer att gå under jorden de närmaste åren efter avslag på sina asylansökningar.

Rakhmat Akilov belåten i en bil.
Faksimil från Daily Mail. 
Terroristen Akilov har erkänt det han har gjort och var nöjd med resultatet: fyra dödade och femton skadade. Han hade lyckats göra det han hade föresatt sig har han sagt. De sista två veckorna före attentatet gick han inte till jobbet utan sov och rökte som han uttryckte det. Han är vän med ledande figurer i den extrema islamistgruppen Hizb ut-Tahrir och har delat IS-propaganda. Han stödde också Bilal Philips, en välkänd kanadensisk muslimsk predikant, som bland annat har sagt att det inte kan finnas våldtäkt inom äktenskapet. Och som ser mellan fingrarna med självmordsbombare. 

Akilov drömde tydligen också om paradiset som en rik sultan. Han publicerade en bild av detta, där sultanen var omgiven av åtta kvinnor. Han skrev om detta: "Jag skulle vilja leva så. Inte illa broder!" Det är drömmen om det muslimska paradiset som självmordsbombare tror att de kommer att få. Det är bra att han lever och kan ställas till svars för vad han har gjort.

Polisen i Stockholm slog i natt till mot ett företag där terroristen har jobbat. Hela det svenska samhället har förändrats sedan fredagen den 7 april 2017. Ingen tycker längre att alla "papperslösa flyktingar" ska få stanna.

Här skrev jag tidigare om det muslimska paradiset.

10:00
Terroristen brände sig på aceton och fick brännskador på både arm och ben, skriver Expressen. Han chattade också enligt ryska medier med en IS-anhängare före kraschen. Han frågade hur man tillverkar en bomb. Polisen kunde följa hans blodspår ända bort till Arlanda dit han flydde.
12:20
Det var krypterade meddelanden över sajten WhatsApp som gjorde att terroristen kunde meddela sig med omvärlden, skriver Daily Mail. Polisen har inte tillgång till sådana meddelanden. Detta var andra gången på ett par veckor som detta hände eftersom också terroristen i London använde WhatsApp. Ska ett företag kunna underlätta för terrorister över hela världen att jobba i lugn och ro? Utom räckhåll för stater? WhatsApp ägs av Facebook. 
14:13
Rakhmat Akilov fick inte stanna i Sverige för han bedömdes inte ha något skyddsbehov, skriver DN. Han använde flera olika namn och kunde inte styrka sin identitet. Han trappade också upp sin berättelse för att den skulle ge sken av att uzbekiska staten var efter honom. Han påstod att han hade suttit i fängelse och varit utsatt för tortyr, men kunde inte lämna någon tillräckligt bra självupplevd historia därifrån. Han uppgav att han hade sluppit straff för att hans bror hade betalat mutor på 10 000 dollar, men inte heller den historien innehöll några trovärdiga detaljer. När han fick sitt slutliga avslag i december förra året hade han befunnit sig här i två år som asylsökande.1 kommentar:

  1. Hörde att folket skulle glömma samt förlåta, man häpnar..

    SvaraRadera