onsdag 5 april 2017

Stefan Löfven tycker det är avskyvärt

UPPDATERAT
Det är väl självklart att Sveriges Förenade Muslimer propagerar för sin religion och sin kultur mot den svenska och västerländska. Nu sent omsider har även medierna upptäckt att denna organisation gör så. Jag skrev här förra sommaren om detta att antidemokratiska organisationer får statsbidrag. De påstod att svenskarna och Sverige var för rasism och rasister och organisationerna bekämpade terrorlagstiftningen plus att de menade att Västvärlden förde krig mot dem. 

Nu så har vanliga medier även kommit dit att statsbidragen är ifrågasatta. Kan bero av att socialdemokraterna måste spara in alla bidrag som riktas mot muslimer.  Det är väl självklart att dessa organisationer står för sina egna trosläror och det är knappast en nyhet att de tycker att flickor ska täcka sig för annars hamnar de i helvetet eller att kvinnor måste be om lov att få gå ut, inte ha parfym eller skämta.

Det uppseendeväckande i sammanhanget är väl att statsminister Stefan Löfven har reagerat och säger att "det är avskyvärt" att dela upp barn i en skolbuss. Dock vill han inte förbjuda friskolor, men säger att vi kan inte ha skolor med en konfessionell undervisning. Så är nu statsbidraget på en halv miljon till Sveriges Förenade Muslimer ifrågasatt. Detta i sin tur beror av att partidistrikt har reagerat och vill gå längre än partiledningen nu inför den kommande socialdemokratiska kongressen, som börjar den 8 april. 
8:38
Här drev bokstavstrogna muslimer ett HVB-hem för ensamkommande i Hörby. Ungdomarna var tvunga att be fem gånger om dagen, fick bara prata arabiska och förbjöds lyssna på musik, fick enbart äta halalkost och inte träffa flickor. Det fanns risk för att de som bodde där radikaliserades. Säpo kopplades in. Och hemmet är anmält till IVO av kommunen.

Här har Aftonbladet lagt ut dessa predikningar så att vi kan se de skäggiga männen säga dessa världsfrånvända saker, som hör hemma långt tillbaka i tiden. Och absolut inte ska ha statsbidrag. 

20.4.2017
Jodå de blir av med sina statsbidrag och ska betala tillbaka en halv miljon. De förnekar förstås att de har någon koppling till extremism. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar