fredag 9 juli 2021

Nu visas livstidsdömda svenskar i Danmark på bild av SVT

UPPDATERAT

 Jag kan inte minnas att Sveriges Television har visat dömda brottslingar från en liga på bild, men nu har det skett. Det är de tre livstidsdömda, som tyckte att de kunde mörda i Danmark likaväl som i Sverige. Dock har Danmark mycket strängare straff än Sverige har. Särskilt om det är en liga som mördar. 

Det är de tre från Dödspatrullen, som nu har dömts till livstid i Danmarks motsvarighet till hovrätten i Sverige. Två yngre omyndiga förmågor fick straffet sänkt till 16 år. I Sverige hade de fått ungdomsvård i några år. Lärdomen borde vara mörda inte i Danmark. Men snart så ska väl också Sverige bli mer likt sina grannländer och ta i med hårdhandskarna även här. Får vi hoppas. 

Att få bort de kriminella från gatorna i många år är bara bra. Det skickar dessutom ett meddelande till dem som vill ta över Dödspatrullen. Och fortsätta sin bana med narkotikabrott. Köra miljonbilar och klä sig i tjusiga märkeskläder. Detta materiella betyder ingenting nämligen. Det enda som är värt något är att utvecklas som människa. Men de här ungdomarna har backat tillbaka till urtidens domäner, istället för att bli människor. 

De bryr sig inte om någonting utom sig själva. De har ingen respekt för sina föräldrar eller sin kultur varifrån de kommer. De struntar totalt i lagar och regler i landet där de har hamnat. Allt går ut på att tillfredställa de lägsta behoven, som handlar om lyx och sex. Ett tomt liv är vad som väntar dem. Ofta ser man på deras ögon att det inte finns någon själ heller. Det är alldeles tomt där också. 

17:19

Ett gängmord till i Göteborg i dag. En man sköts på en frisörsalong. Fin början på den nya regeringstiden statsminister Stefan Löfven. Vad var det du sade i dag: "Vi, Socialdemokraterna tillsammans med Miljöpartiet, vill ta Sverige framåt med ett grönt, tryggt och jämlikt samhällsbygge. Ett samhällsbygge där vi kan känna hopp om framtiden och där alla är med och bidrar. Där var och en av oss är en del av gemenskap, trygghet och frihet."

Vilka floskler! Det är hånfulla ord mot alla som utsätts för brottslighet dagligen, för alla som måste vara rädda för att komma i vägen för kulor. För alla som känner att det inte finns någon gemenskap eller frihet längre i Sverige. De kriminella har tagit över. 

20:41

Skjutning mot pizzeria. Människor skadade. Det här tar aldrig slut så länge vi inte ändrar lagarna!

11.7.2021

En man sköts i går kväll i Spånga. Han är på sjukhus. Ändra lagarna! Enligt SVT var en man i Tensta skjuten, men det måste väl för guds skull vara samma gubbe? Skjuten i benet. Ändra lagarna!
1 kommentar:

  1. Observera att även Danmark visade sig ha viss ungdomsrabatt. Men
    när de dömda kommer ut är de inga ungdomar precis ...

    SvaraRadera