onsdag 14 juli 2021

Tamim Sultani får livstids fängelse

Äntligen rättvisa i Vetlandafallet! Livstids fängelse är ett bra straff för Tamim Sultani, som skyllde på att en man hade sagt att det inte fanns någon Gud och detta fick honom att ge sig på sju stycken män och knivskära dem. Tack och lov dog ingen av dem, men den 22-årige afghanen får ändå livstids fängelse. För detta ser mer ut som ett terrordåd än något annat. Så bra att jag hade fel som trodde han skulle betraktas som psykisk sjuk och inte få något straff!

Han tillhör de afghaner som fick stanna i Sverige fast han inte hade något skäl till det. Det var gymnasieamnestin som tillät honom att göra så. Annie Lööf (c) plus socialdemokraterna och miljöpartiet gav honom chansen att utföra detta dåd eftersom de lät honom stanna. Men nu ställer domen saker till rätta när den ger livstids fängelse. Så bra! Han döms också till utvisning. Väldigt bra!

Den ensamkommande afghanen Tamim Sultani skulle inte ha fått stanna utan gymnasieamnestin i Sverige. Men nu döms han till livstids fängelse och utvisning. Detta för mordförsök på sju män i Vetlanda den 3 mars i år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar