tisdag 21 december 2021

Får vi fira jul?

UPPDATERAT

Svaret om vi tillåts fira jul kommer klockan 14 i dag då regeringen i sin nåder åter ska framträda och meddela folket hur de ska uppföra sig för att slippa dö i covid. Kent Ring höll på att dö i covid i Kenya, men det konstaterades av läkarna att han istället hade fått en släng av malaria. Jo det får man lätt i Afrika. Och Ken Ring är en riktig skojare, som trodde att han var döende och meddelade detta till Aftonbladet. Han är på väg till Sverige för att fira jul här. 

Denna falska nyhet visar vilken hysteri som har uppstått kring denna sjuka. Särskilt när kändisar får den. För då hoppas åtminstone Aftonbladet på att få skriva många och långa snyfthistorier. På Arlanda kom inte människor med sina flyg till utlandet för det var så långa köer och så mycket papper att uppvisa. Vaccinationsbevis ni vet. Så synd om dem! Och ett flyg till Istanbul kunde inte starta på grund av tekniska problem och till slut fick polisen hjälpa passagerarna ut ur planet. När de hade suttit där i sex timmar! Så synd om dem!

Bättre att stanna i Sverige och fira jul med släkten! På bilden nedan ser ni den kanonad av snö som har inletts hos oss. De suddiga fläckarna är stora snöflingor. Härligt! Dessa snöbyar pumpas in norrifrån och vi är så glada över dem. Det ska vara snö till jul! 

14:13

Från den 23 december gäller att alla som kan ska jobba hemifrån,  säger regeringen. Sittande servering ska det vara på krogarna med minst en meters avstånd. Inga nattklubbar får därmed ha öppet. Nyårsafton blir hemmavid eller på restaurang med begränsningar. Evenemang med fler än 500 deltagare kräver vaccinationsbevis. Det kommer också att bli begränsningar i butiker och vid fritidsaktiviteter för att inte människor ska trängas. Vaccination hjälper inte för det är inte ett totalt skydd. Bara ett sätt att bli något mindre sjuk. Åttio procent av alla över 12 år är vaccinerade med två doser, men som sagt det hjälper ändå inte. Därför införs nu dessa restriktioner. För även vaccinerade smittar. Eller blir smittade.2 kommentarer:

  1. Är det en Friggebod eller ett Attefallshus eller något helt annat
    längst fram i bild ?

    SvaraRadera
  2. Nej då det är en lekstuga på några kvadrat, svårt att komma in för vuxna.

    SvaraRadera