torsdag 2 december 2021

Pedofilen Staffan Hildebrand

 UPPDATERAT

Jag har träffat Staffan Hildebrand för länge sedan under en intervju och då tog han med mig till sitt kulturhus på Söder. Han ville bli kompis, men sedan jag skrev ned honom och hans projekt, så såg han mig inte ens när vi råkade på varandra på presskonferenser och annat. Han kanske blev rädd att jag som var kritisk skulle upptäcka också hans brottslighet. Han körde sina PR-kampanjer och har mycket riktigt blivit belönad förra året för sin dokumentation av aidspandeminMen nu kommer boken om hans bedrifter med unga tonårspojkar. Det är riktigt äckligt. 

Där beskriver pojkarna hur han förförde dem med små medel, exakt så som pedofiler gör. Staffan Hildebrand verkar inte riktigt begripa vad han har gjort, men så är det väl med pedofiler att de är så inne i sitt sexliv att de inte begriper hur motparten känner det. Det var utsatta pojkar, som behövde hans uppmärksamhet, som hamnade i de här situationerna. En av dem försökte ta livet av sig och då säger filmregissören "men det var väl flera år efter i så fall". Han har fortfarande inte begripit att det var sexbrott mot barn. Att han tillhörde sosseadeln och kände höjdarna Sten Andersson, Jan Eliasson och Sten Malm har gjort honom oåtkomlig genom åren.

19:29

Att Staffan Hildebrand dessutom tog hit en thailändsk pojke och sade att han skulle adoptera honom och låta honom gå i svenska skolan i fem år, men aldrig gjorde så, är grymt. Han tog tillbaka pojken till Thailand och lämnade honom åter hos pojkens mamma. Han passade tydligen inte in i den store filmregissörens planer. Man leker inte med människor på det viset. Staffan Hildebrand har aldrig fått något straff för de brott han faktiskt har begått. Han var den vite mannen, av den sort som många var då på 70-talet: de blev socialdemokrater för det var partiet som hade makten. Då fick dessa också del av makten. Usch för pedofiler!

3.12.2021

Karma is a bitch! Staffan Hildebrand är hemlös i den nu utgivna boken för en av hans "fostersöner" har bränt ned hans lägenhet på Nytorgsgatan. Jo något borde väl ha bitit honom i svansen (!) för han verkar ha förfört mängder av unga pojkar, men han ville inte säga hur många i intervjun med honom nu. Bara två har bott hos honom, sade han. Staffan Hildebrand säger att han sökt och fått Guds förlåtelse! Vilket högmod. Också Gud hjälper honom! Han begriper verkligen ingenting!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar