tisdag 31 maj 2022

Mördade sin syster och sitt syskonbarn i Mälarhöjden

UPPDATERAT

 Det var lillebrodern Magnus som mördade både sin storasyster och hennes 5-åriga barn medan ett annat barn lyckades ta sig till grannarna och larma polisen. Det hände i Mälarhöjden i Stockholm och det verkar obegripligt att denne galning har gått lös och ledig. Han har en lång historia av psykiska störningar efter att han har varit elitsoldat på Muskö i Stockholms skärgård. Hans mentala störningar började när han var 25 år och nu är han 40 år. När mamman skulle hämta honom i Frankrike så skar han henne i halsen och hon fick sys med 17 stygn, men hon polisanmälde aldrig detta. 

Jag hoppas verkligen att han nu får fängelse eller blir inskriven för evigt i psykiatrin med tvångsvård. Det måste vara fruktansvärt det som har hänt nu för familjen. Han är således en helsvensk man med dessa allvarliga problem. Jag vet vad han heter, men berättar inte det av hänsyn till familjen. Han är nu häktad för morden. Hemmahörande i Uppsala. 

1.6.2022

Här berättar åklagaren Elin Blank om mannen. Hon var med när han dömdes 2019 till vård. Den gången fanns ingen utskrivningsprövning utan en läkare kunde släppa honom fri. I juni i fjol bestämdes av förvaltningsrätten att hans rättspsykiatriska vård fick pågå högst sex månader till. Han bodde då själv och studerade, men han skulle bli tvungen att ta sin medicin under lång tid för att slippa återinsjuknande. 


Den här mannen mördade sin storasyster och sitt syskonbarn. Han har en lång historia med paranoida tankar och förföljelsemani. Lås in honom på livstid! Foto Polisen. 


Så här såg han ut när han var lite ansad. Det sägs att det var hasch som förstörde hans liv i ungdomen. Det kan ge en psykos. Foto från mannens Instagram. 

2 kommentarer:

  1. Alldeles för många psykfall går lösa. Det är otäckt!

    SvaraRadera
  2. T o m långhåriga än vissa andra individer i min omedelbara närhet ...

    SvaraRadera