måndag 2 maj 2022

Tre gängkriminella döms till 35 års fängelse var och en

 Det är naturligtvis inte i Sverige som dessa tre gängkriminella döms till 35 års fängelse var och en, utan i Spanien. Där är lagarna och domarna betydligt strängare än i Sverige. De här tre kriminella hade "bara" sprängt litegrann precis som ofta görs i Sverige. Ingen blev skadad, men de dömdes ändå för fyra mordförsök. För fyra människor var i fara när de sprängde hus. De här tre är svenskar,  så skönt att slippa dem i Sverige. 

Det är en 35-åring som är född i Bosnien Hercegovina, en 25-åring född i Bagdad Irak och en 29-åring,  dock född i Sverige. De tillhör gänget Los Suecos och har aldrig tidigare blivit dömda för något. Vilken överraskning för dem med detta rättssystem. De trodde väl att de kunde fortsätta i evighet. Hoppas de verkligen får sitta av sina år. De var misstänkta för dödligt våld i Malmö, men nu får de sitta för detta istället. Karma is a bitch! 

De hade lyxbilar och klockor för miljoner. Det hanterade stora mängder knark importerat från Marocko till Spanien och sedan distribuerades detta vidare i Europa. Vad gäller Los Suecos har polisen i södra Spanien aldrig sett en våldsammare eller råare mödrarliga. De sysslade också med utpressning.

Den här 23-årige stockholmaren har också gripits misstänkt för inblandning i mordet på 12-åriga Adriana under hösten 2020. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar