måndag 30 maj 2016

Herregud islamismen är farlig!

Jag har sällan sett en ledare i DN ta i så som den gör i dag om när den skriker ut "Stoppa radikaliseringen". Islamismen jämförs med nazismen rakt av. Detta gick inte att göra för bara ett halvår sedan för då skulle Mona Sahlin och andra ta hand om de stackarna som var vilseförda får och inlemma dem med oss andra istället med hjälp av kristen kärlek. 

Men nu är Mona Sahlin persona non grata sedan flera veckor tillbaka. Och det som gällde då är inte längre aktuellt. Nu ska det tas i med hårdhandskarna och det upprepade alla partiledare i går i debatten också: nolltolerans mot stenkastning, hårdare tag och till och med statsminister Löfven sitter och diskuterar hur en eventuell skärpning av lagen kan se ut.

Själv har jag varit rätt klarsynt sedan länge och stått för förnuft och sans och att ungar ska inte få göra som de vill i förorterna. Det har de aldrig fått i Sverige. Men det svenska samhället hukade sig av dåligt samvete för vi var ju vita överklassmänniskor och för att vi inte deltog i andra världskriget och för att vi är sådana rent ut sagt dåliga vita överklassmänniskor allihop. Jag har många gånger skrivit om detta med att vi har piskat oss själva

Bara för ett halvår sedan skulle mammorna hjälpa till och ringa till terrorlinjen, en nationell stödlinje för mammorna för de har makten i familjen. Den synen på saken finns nu också när mammorna nattvandrar i Tensta, Husby, Akalla och Norsborg för barnen är rädda för dem, räddare än för polisen om man nu ska tro mammorna. Mammorna ska fixa förorterna. Inte polisen.

Vem minns fortfarande vad som hände för några år sedan då en kvinna i slöja påstod att hon hade blivit misshandlad för att hon hade slöja och många kvinnliga politiker tog på sig slöjor i solidaritet? Det var ren lögn och propaganda från vänster. Vi har alltid varit så svaga för vänstern i det här landet och fortfarande gullar medierna med det tidigare kommunistpartiet i riksdagen. 

Det Svenska FN-förbundet fick alltid uppmärksamhet för sina undersökningar om hur rasistiska vi var i det här landet. Denna organisation till vänster har ingenting med FN att göra. Men den låg bakom hela det stora slöjpåtagandet av alla politiker. Vem minns så långt tillbaka? Som till hösten 2013? Inte ens Google gör det för ordet slöjpåtagande finns inte i deras ordförråd det blir istället slöjd åtagande. Ordförande var och är Aleksander Gabelic i det Svenska FN-förbundet, men han misslyckades med att komma in i EU 2014 tack och lov.

Långsamt, långsamt svänger nu landet efter att ha invaderats av invandrare förra året och när också regeringen då insåg att herregud de kommer hit för att vi har så mycket bidrag och för att de vill till vårt land inte för vårt härliga klimat utan för att de får allt när de väl är här. I morse hade Gomorron Sverige i nyheterna ett inslag med en ny invandrare som sade att han trodde att de skulle integreras när de kom, men de bara äter och sover. Och en annan som sade att hon är van att arbeta och det är så trist att inte få göra detta. Dessa hade SVT lyckats med att hitta nu.

Detta som var tabu att uttrycka i nyheterna bara för ett halvår sedan. De skulle inte integreras utan få leva i sina kulturella sammanhang. De skulle ha sina egna samhällen och segregeras så mycket de ville. Vilket uppvaknande också från SVT:s sida! Helt otroligt. Och fortfarande är 153 000 inne i migrationssystemet och får inte göra någonting alls eftersom ingen vet om de får stanna eller inte. Det tar över ett år till innan de får veta detta och under tiden kostar de oss alla skjortan. Naturligtvis.

Vi som inte tog emot fler än omkring 200 000 flyktingar under hela andra världskriget och sedan blev invandrarna en viktig arbetskraftsreserv efter andra världskriget för då behövdes de till enklare jobb. Av dessa flyktingar var 70 000 barn från Finland och då var de verkligen barn. Små barn, som togs om hand i svenska familjer. Under tjugo år från 80-talet och fram till 2003 kom det en halv miljon nya människor till Sverige och de flesta var från tidigare Jugoslavien, från Balkan. Det var krig där. Nu sade statsministern i går att han eller någon annan inte hade kunnat förutse vad som hände för 70 procent av alla de nyaste svenskarna kom från augusti förra året.

Han ljuger statsministern men får göra detta oemotsagd naturligtvis för alla kunde se vad som pågick ute i Europa, men den naiva regeringen hoppade av ilska över att EU inte tog hand om de som vandrade, utan de fick fortsätta helt obehindrat till Sverige. Ännu en gång hade den svenska blåögda naiviteten slagit bakut och nu står vi där med vår tvättade hals och fler invandrare än någonsin, som måste tas om hand som om de vore barn. Personligen väntar jag på det stora braket. För någon gång måste vi betala ännu mer än vi gör i dag. Vare sig det är med terrordåd eller med skatter. Eller både och.


Den här bilden är inte ens tre år gammal. Då skulle vi alla av solidaritet ta på oss slöjor.
 

2 kommentarer:

 1. Är den icke-signerade ledaren skriven av Erik Helmersson, som ofta
  verkar spela rollen av "bad boy" i ledarredaktionen ? Eller är det
  självaste chefen för densamma ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom Helmersson hade ett ledarstick på det som
   återstod av sidan i papperstidningen (läser oftast
   den och inte nätet) så lutar jag åt Johannes Åman,
   chef på ledarredaktionen sedan Wolodarski tog ett
   steg uppåt ...

   Radera