tisdag 17 maj 2016

Roligt att kasta sten på polisen

UPPDATERAT
Här kan ni se hur invandrarna roar sig i Eskilstuna. De har ett stort nöje i att kasta sten när polisen kommer. Det är helt enkelt ett roligt tillfälle att visa att det är de som bestämmer och inte det svenska samhället. Förstörelse och bilbränder är andra roliga nöjen som förekommer i Svergie för att locka dit brandkåren och attackera dem. Numera får inte Norrköpings brandkår rycka ut utan poliseskort. Exakt så som det ser ut i Rosengård i Malmö. 

Vad gör då politikerna åt det här? Ja vad ska de göra? Poliskåren går på knäna för de har dåligt betalt och många slutar eftersom de vid utryckningar skulle behöva militär mer än polis. Men inte kan man sätta in militär mot förorterna? Situationen har uppkommit genom att politikerna har tyckt att det har varit bra att ta in mellan 50-100 000 nya invånare per år varav många inte är utbildade utan har låg nivå både bildningsmässigt och på andra sätt. Det roligaste de vet är att kasta sten på polisen. Men polisen kan ju alltid bjuda på kaffe. Här kan ni läsa hur det gick för mannen till vänster med stenen. Fick han fängelse för våldsamt upplopp? Straffet för brottet är böter eller fängelse upp till fyra år.
18.5.2016
Eftersom invånarna i Klockaretorpet i Norrköping kvälls- och nattvandrade till efter midnatt så var det lugnt under natten i det området. Polisen blev glad över uppslutningen. Varje natt ska således de laglydiga medborgarna nattvandra i stökiga områden, för polisen klarar inte detta längre. Ett sådant samhälle har vi fått. Det finns 53 utsatta no-go-zoner enligt polisens lista nu i år i februari. Men Klockaretorpet är inte med där. I Norrköping är det Hageby som pekas ut, men områdena ligger bredvid varandra söder om Norrköping. 

2 kommentarer:

  1. Fast egentligen var de väl bara ute efter att kasta sten på nazister ...

    SvaraRadera
  2. Jo det var väl därför de kastade på polisen och hotade polisen. De är naturligtvis änglar egentligen. Och vi tjänar på dem i all evighet med våra skattepengar. Tänk så många jobb de genererar bland de infödda. Hela deras liv. Vad skulle annars de statligt och kommunalt anställda göra?

    SvaraRadera