torsdag 26 maj 2016

Johnny Depp skiljer sig

UPPDATERAT
Efter bara femton månader skiljer sig Amber Heard och Johnny Depp. Det såg nog inte ut att bli ett långvarigt äktenskap eftersom Amber Heard tidigare har deklarerat att hon är bisexuell och dessutom är 22 år yngre än Depp. Men eftersom hon har beskrivits som världens sexigaste kvinna kan man förstå att Depp föll för henne. 

Dock har han själv sagt att de knöt an på många plan. När han spelade någon gammal blues för henne så visste hon vilken låt det var och hon är enligt honom också mycket litteraturintressad. Hon har också många intressen som passar ihop med piraten han har spelat på film: hon gillar att simma, dyka, bergsklättra, rida och spela golf. Hon deklarerade när hon gifte sig att hon var rädd att förlora sin frihet. Och det är hon som nu tar ut skilsmässa. De båda blev omskrivna när hon tog in sina båda yorkshire terrier till Australien förra året utan att ha tillstånd för det. Hundarna hotades av avlivning om de inte lämnade landet inom 50 timmar. Då tog det då gifta paret ett privat jetplan därifrån.

Johnny Depp är aktuell med Alice Through the Looking Glass benämd Alice i Spegellandet, som har haft världspremiär i veckan. Den har inte fått så bra kritik.
11:37
Och här har Daily Mail allt om denna fantastiska skilsmässa som första nyhet. Bara två dagar efter att Johnny Depps mamma dog har frun den osmaken att lämna in skilsmässopappren och de har inte ens ett äktenskapsförord så det är bäddat för strid om Johnny Depps miljardförmögenhet. Hon vill förstås ha underhåll. Bland annat har Depp en egen ö i Bahamas, men han har bett att hon inte ska få något underhåll av rätten. Depps mamma tyckte inte om hans fru för hon ansåg att Amber Heard utnyttjade Depp för hans pengar och för att främja sin framtida karriär som skådespelerska. Anledningen till skilsmässan är  "irreconcilable differences".
En trött Johnny Depp och en insmickrande Amber Heard.
Detta var i höstas på Toronto Film Festival. Nu ska de skiljas. 

1 kommentar:

  1. Johnny Depp kommer som tur att vara i Sverige på måndag så då
    kan vi fråga honom huruvida skilsmässoorsaken var den gamla
    vanliga "djup och varaktig söndring" ...

    http://www.gronalund.com/sv/scen-show/konserter/hollywood-vampires/

    SvaraRadera