onsdag 3 november 2021

Cleo var försvunnen i 18 dagar

UPPDATERAT

Äntligen en bra nyhet gällande flickor!  Fyraåriga Cleo försvann ur ett tält när familjen campade i Australien. Hon hittades till slut av polisen inlåst i ett rum i ett hem tillhörande en man, som nu gripits. Han var känd tidigare av polisen. Cleo låg och sov i ett tält tillsammans med sin lillasyster och både Cleo och hennes sovsäck försvann den 16 oktober. Det är otroligt bra att hon nu är hittad och kan vara tillsammans med sin familj!

4.11.2021

Den 36-årige mannen som kidnappade Cleo har förts till sjukhus två gånger för han dunkar huvudet mot väggen i häktet. Han verkar ha tagit henne för att ha henne som en leksak ungefär. Inte så särskilt smart. Han hade köpt leksaker till henne och det var när han också köpte blöjor, som han blev misstänkt eftersom han inte har några barn. 

Lilla Cleo, 4 år, återfanns av polisen efter 18 dagar. Hon ser ut att må bra här på sjukhuset. Mannen som kidnappade henne är gripen och det är otroligt att hon överlevde. Så brukar inte vara fallet. Vi gratulerar hela familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar