torsdag 18 november 2021

Varför ska terrorister ha dubbla medborgarskap?

I Sverige kan alla utom sådana som är födda här och har bott här hela sina liv ha dubbla medborgarskap. Det är en fördel när man vill bli kriminell eller terrorist. Då behöver ingen med svenskt medborgarskap bli av med detta. Och det går att stödja sig på ett andra medborgarskap och fly landet.

 Nu vill flera partier i Sverige att det ska vara möjligt att dra tillbaka medborgarskapet när landet är hotat av medborgaren. Eller denne har begått allvarliga brott mot mänskligheten. Så går det att göra i  Storbritannien, Danmark och Nederländerna och dessa är ju lika goda demokratier som Sverige. 

Ingen svensk medborgare som är eller har varit bosatt i Sverige kan bli av med sitt medborgarskap. Det är grundprincipen nu, men varför ska massmördare och de som hotar staten fortsätta hela livet ut att vara svenska medborgare? Mutor har förekommit på migrationsverket för att få detta åtråvärda medborgarskap och falska uppgifter har också legat till grund för sådana medborgarskap. Det var först år 2001 som det blev lagligt i Sverige att ha dubbla medborgarskap. 

För övrigt kan vi behöva en folkräkning för att någorlunda få en uppfattning om vilka och hur många vi är i Sverige. Snart är vi enligt den officiella statistiken 10,5 miljoner invånare. Med tanke på hur lite bostäder det verkar finnas trots ett idogt byggande så stämmer antagligen inte den siffran. Utrikes födda har ökat i Sverige från 11 procent vid millennieskiftet till kring 20 procent nu. 

Det här är de officiella siffrorna över utrikes födda i Sverige från SCB. Ingen vet om de stämmer. Vi har inte haft någon folkräkning sedan 1990.2 kommentarer:

 1. Men 1749 kunde Sverige genom Pehr Wargentins insats veta det,
  Tabellverket...
  Men det var då det!

  SvaraRadera
 2. Så klart de inte ska! De ska bara packa ihop sina jävla luftvärnskanoner och Kalashnikovs och sen ner till öknarna och grottorna igen där de hör hemma! En terrorist är så lågt man kan komma neråt i ett samhälle!

  Det borde naturligtvis vara dödsstraff för all terrorism i detta land och alla andra länder i Europa också, just för att på allvar tala om för dessa sinnesförvridna religionsslavarna - att sysslar ni med sådan samhällsstörtande verksamhet så får ni också plikta med ett högt pris, det ultimata priset - döden!

  Det borde få en och annan muhammedan att tänka sig före han snörar på bombbältet på sin 12-åriga dotter. Det är en helt ny spelplan numera, och det kräver nya och radikala åtgärder!!

  Tack! HW

  SvaraRadera