måndag 15 november 2021

Två barn knivskurna och utkastade från femte våningen

UPPDATERAT

 I går kväll blev ett par barn under tio år knivskurna och utkastade från femte våningen i Hässelby. På adressen bor två föräldrar med utländska namn. Det är förstås en förfärlig tragedi eller ett horribelt brott beroende på hur man ser det. 

Det sägs att det ena barnet dog ganska direkt. Ja hur kan någon överhuvudtaget överleva något sådant? Varför är de inte svenska föräldrar? Ja säg det. Och hur kan man vara så grym att man knivskär sina egna barn. Tydligen har pappan skadat sig själv också med kniv. Han kunde väl ha slängt sig själv från balkongen också. Så känner jag, men naturligtvis ömkar jag också denne man. För att inte tala om kvinnan. Deras liv är förstörda i grunden. De är gripna bägge för mord och mordförsök. 

14:43

Det lär vara en sjuårig flicka som överlevde och en liten treårig pojke som dog. Så sorgligt alltihop! Mannen har bott här rätt länge och tog hit sin fru år 2012 från Senegal.

19:37

Kvinnan är nu släppt för misstankarna har försvagats. 

Här blev barnen utkastade från en balkong på femte våningen. Det yngsta barnet dog ganska direkt och det äldre barnet är livsfarligt skadat. Föräldrarnas liv är förstört för all framtid. 

Här förs pappan i familjen iväg till ambulans. Han är från Västafrika, men svensk medborgare. Det behövs många lagändringar för att få stopp på allt elände. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar