söndag 14 november 2021

Den skjutne tonåringen vill inte berätta

 Den senaste skjutne och döde i Stockholm är den 22:e i år som "råkade ut för" detta. Men i Sverige är det 42 döda enligt polisen av skott fram till november. Bredvid den 22:e skjutne satt en tonåring i bilen. Han blev svårt skadad men han vill inte prata med polisen. Han vill inte säga något. Jag tycker att han får skylla sig själv faktiskt om han blir det 23:e offret för skjutningar i Stockholm i år. Förra året sköts 44 personer till döds i Sverige. Lätt att slå det rekordet i år. 

Det är katastrofalt att vi har detta krig pågående mellan olika gangstrar i samhället. Inte förrän vi har ändrat lagarna efter verkligheten kommer detta att gå att komma åt. Bort med alla de gängkriminella. De beräknas vara kring 5 000 som är beredda att skjuta och dessutom finns det 40 klaner i Sverige, som är hitkomna för att begå brott. 

Det ska vara dubbla straff för gängkriminella och dessutom ska det vara kriminellt att vara med i ett gäng. Det ska gå att avlyssna utan brottsmisstanke. Det ska kunna gå att vittna anonymt. Myndigheter ska kunna lämna information till polisen. Utvisa gängkriminella från Sverige. Slopa dessutom ungdomsrabatten för 18-21-åringar. 

Med hjälp av bland annat dessa medel går det att få stopp på inte bara skjutandet utan också brottsligheten i stort, som följer av detta. Hur lång tid tar det att lagstifta om detta? Många år om den nuvarande regeringen får sitta kvar. 


Vi ska inte ha sådana här galningar i Sverige. Detta är från en musikvideo och männen som använde vapnen dödade 12-åriga Adriana. Vapnet hittades nyligen i en byrålåda i Bromma. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar