tisdag 9 november 2021

Ebba Busch slipper inte Esbjörn Bolin

En gammal, lite galen man på 82 år har börjat sin förföljelse av familjen Busch. Nog kunde man tycka att Esbjörn Bolin kunde ha rätt i att han kanske, eventuellt hade blivit avlurad sitt hus av Ebba Busch. Men efter förlikning och ett nytt köpeavtal så går han vidare till tingsrätten för att än en gång få tillbaka sitt redan sålda hus. Det liknar ingenting. Så uppför man sig inte i husaffärer. Det är fullkomligt rättsosäkert och jag hoppas verkligen att tingsrätten avvisar detta fall och inte tar upp det. Ebba Buschs familj förtjänar att få sitt hus nu. 

Jag har skrivit tidigare om detta fall när det var mer aktuellt, men att Esbjörn Bolin än en gång ska försöka få tillbaka huset, få mer betalt och bråka in i det sista genom att han har bytt advokat. Det tyder på att han är totalt ovetande om hur man gör upp affärer i landet. Och naturligtvis fick Ebba Busch veta detta genom medierna och inte via tingsrätten eller av Esbjörn Bolin. Det liknar förföljelse av offentlig person för sin egen vinning. 

Det går ingen nöd på Esbjörn Bolin. Han har en bostadsrätt i Uppsala och där är han skriven. Vi får väl hoppas att han inte vill sälja den, för då får väl köparen ett helsicke. 

Nu ska hans nye advokat få tid till 26 november för att samla bevis mot familjen Busch. Och så ska tingsrätten ta del av detta, men sedan måste väl familjen Busch få lite ro framåt jul och få vara i fred. Och njuta av sitt nya hus. Annars är något totalt galet i detta land. 

Jag höll i mars i år på Esbjörn Bolin, men inte nu längre. Nu räcker det. Ta pengarna och gå vidare med ditt liv Esbjörn Bolin!


Här är Esbjörn Bolin inne i sitt hus. Det som han nu har sålt till Ebba Busch i oktober. Men så har han ångrat sig igen och överklagar nu till tingsrätten. Ingen gillar en rättshaverist!

2 kommentarer:

  1. Ebba i tårar i talarstolen idag på KDs riksting i Norrköping ...

    SvaraRadera
  2. Gubben är rabiat galen och har en tydlig och klar politisk agenda!!

    SvaraRadera