tisdag 16 november 2021

Magdalena "Långbänken" Andersson är här

UPPDATERAT

 Jaja det är klart att hon får en vecka till på sig, till 22 november, att sy ihop regeringspaketet så att Magdalena Andersson kan få de röster som behövs, för att hon ska bli statsminister. Det är bara äckel och avsky som går att känna för maktspelet kring regeringsmakten. Men då går de tre borgerliga partierna moderaterna, kristdemokraterna och sverigedemokraterna ut och säger att de är överens om budgeten. Bra tajming där!

Men det lär väl ändå inte räcka nu när "Långbänken" Andersson aldrig kommer att ge sig förrän hon har en rösts övervikt i riksdagen så att hon får tillträda äntligen som kvinna på den här posten. Måtte hon få det så det blir tyst på alla som älskar det kvinnliga könet som statsminister. Hon ryker säkerligen nästa höst ändå. 

15:30

Finemang att vänsterpartiet vill höja pensionerna. Ge oss tusen kronor utan skatt tack! Vi som har lägre än hälften i pension jämfört med tidigare lön. Det vore fantastiskt nu när Magdalena Andersson till slut inte har 40-talisterna som orsak att alltid hacka. För befolkningspyramiden ser ju väldigt bra ut, fast de jobbar förstås inte de som är flest i befolkningen. De mellan 20-34. Se befolkningspyramiden nedan! Inga fattigpensionärer behöver finnas i vårt land om dessa arbetar istället för att gå på bidrag!


Här gråter Magdalena Andersson när hon blev vald till partiledare för socialdemokraterna. Inget att spilla tårar över! Det blir nog mer av den sorten under kommande år. Men inte några glädjetårar då. 


Mellan 20-35 är de flesta i befolkningen just nu. Sätt dem i arbete för sjutton! Då kan Sverige slippa fattigpensionärer till slut!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar