torsdag 12 juli 2018

Nu skyller regeringen brottsligheten på sverigedemokraterna

Försvarsministern (s) och Justitieministern (s) går in för slutspurten i valkampen och skyller brottsligheten på sverigedemokraterna. Och dessutom på moderaterna. Inte lätt att veta om vi ska skratta eller gråta. Om det är någon som är skyldig till vad som har hänt i Sverige så är det i så fall de regeringar som har suttit och välkomnat alla hit in absurdum. Det tog slut på den politiken i slutet av 2015 med sossar vid makten, men fortfarande tycker flera partier att vi genast ska återvända till att släppa in alla som vill i Sverige så fort det går. 

Skiljelinjen säger socialdemokraterna går mellan de som vill "skapa ett starkare samhälle, och de som istället förespråkar mer splittring." Jag är så väldigt långt kommen till åren så jag minns när socialdemokraterna senast ville skapa ett starkt samhälle. Det var på 70-talet då de kände sig hotade av alla vänsterrörelser. Men då backade de själva från denna slogan, för det kändes lite som att gå till 30-talet att börja tala om ett starkt samhälle. För när politikerna tar över allt i samhället blir det lätt en diktatur. Tänkte inte på det, säger nu Hultqvist och Johansson. Nä de säger inte alls så för nu ska vi alla samlas kring socialisterna. För sjutton gubbar våra siffror måste upp! Så har de suttit nu och grubblat. Och då poppar det ut en debattartikel i Expressen. 

Nu ska sossarna erbjuda ungdomar en framtid: jobb och möjlighet att flytta hemifrån. Jaså? Det har de inte lyckas med för de ungdomar som är födda här och som har föräldrar som är födda här och mor- plus farföräldrar som föddes här. Det är samma köer till lägenheter och jobb som det har varit de senaste 40 åren. Minst. Mina föräldrar fick inte lägenhet förrän de skaffade ett andra barn och hade sjukintyg på 40-talet. Ingenting har blivit bättre för den som inte kan fixa det sjäv. Och visst är det trist att gå på bidrag, men det har varit socialdemokraternas politik långt tillbaka. För att skaffa väljare.

Brottsligheten går alltid upp när vi får in nya invånare som kommer från krig och elände. Plus att en del passar på att sko sig på vår välfärd när det nu är så lätt. Så har det varit sedan början av 90-talet när vi fick in brottslighet från Ex-Jugoslavien. Inte så märkligt för många av dessa människor hade redan raserat sin egen moral och hade inga gränser alls. Särskilt som någras religion säger att vi är otrogna och ska dödas. Men fortfarande är det så synd om dessa som behandlas som barn, både av stat, kommuner och massmedier. Här nedan kan ni se det senaste exemplet på detta. Måste vara sverigedemokraternas och moderaternas fel att han är häktad misstänkt för våldtäkt. Gör bot och bättring!
Linda Kask driver opinion för alla afghaner.
Fakismil från Facebook. 


Norrländska Socialdemokraten publicerade för några dagar sedan
en artikel om afghanen som misstänks ha våldtagit en kvinna i söndags och
nu är häktad på sannolika skäl.
Det är så synd om honom. Han är 22 år (enl uppgift)
och har fått flera avslag, inget uppehållstillstånd.
Ska utvisas.
 Han kom hit
för tre år sedan och riskerar att
dödas av talibanerna enligt honom själv.
Tyvärr är artikeln spärrad. 

Men här går den att läsa. 
Gick att läsa. Är spärrad nu också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar