onsdag 4 juli 2018

Tre döda i skjutningar och två i "vanliga" misstänkta mord

UPPDATERAT
I dag är det den 4 juli och redan är fem personer inräknade döda och antagligen mördade. De skjutna är offer för mord. En i Nydala i Malmö och två i Vivalla i Örebro. Där i Vivalla sägs de kriminella inte störas tillräckligt. Som om det skulle hindra dem från att skjuta ihjäl varandra? Vapen finns det alltid gott om. 

Allt som allt i år har således 94 människor fått sätta livet till i skjutningar och "vanliga" mord. När tar det slut på kriminella som krigar med varandra? Antagligen aldrig eftersom det ständigt står nya aspiranter och väntar på att få ingå i det samhället utanför samhället, som finns i bland andra sådana stadsdelar som Vivalla, där nästan 80 procent hade utländsk bakgrund år 2014. I Vivallaskolan har 95 procent av eleverna utländsk bakgrund och där talas 35 språk. Alla känner någon som har anslutit sig till IS.
14:32
Och nu ska regeringen göra vad de kan för att hjälpa polisen. Lite sent kanske? Men det är ju valår och det gäller att få upp siffrorna som ännu inte ligger på något godtagbart för Löfven. Men det kan ju bli (v)+(c)+(s) som regerar i höst. Inte så otroligt. Ingen vill väl erkänna hur landet ligger om de inte är tvungna. 
16:45
Okej det är knappt jag hinner med längre. En man död i Husby av knivhugg.  Här nedan är polisens rapport. Summan blir 95 offer för dödligt våld i år. Vart ska detta ta vägen?
7.7.2018
En femtonårig pojke är häktad på sannolika skäl för morden i Vivalla plus en gängledare. Otroligt! Eller inte. Vardagsmat i Sverige numera. Ingenstans i EU skjuts det så mycket i förhållande till folkmängd som i Sverige. Galenskap! Gäller män mellan 15-29 år!

PS. År 2017 konstaterade Brå 113 fall av dödligt våld i Sverige medan min egen statistik ligger på 153 fall av dödligt våld i Sverige för samma år 2017. Hur ska någonsin politikerna och polisen kunna göra sitt jobb om de inte får rätt statistik? DS. 

När man googlar på ordet "skottlossning" kommer det upp idel bilder
på polisbilar.
Vi lever i den bästa av världar.
Polisen har allt under kontroll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar