tisdag 24 juli 2018

Elin Ersson är inte någon hjältinna

UPPDATERAT
Elin Ersson vägrade sätta sig och fick till slut som hon ville. En 52-årig afghan skulle utvisas i går, men han och Elin Ersson fick gå av flyget till Turkiet och Afghanistan. Vete sjutton om hon ens får något straff för detta. Hon borde åtminstone vara portförbjuden på alla flyg till Afghanistan. Malena Ernman utmärker sig förstås och tycker att Elin Ersson är en riktig stålman, den starkaste människan hon har sett på länge. Elin Ersson kommer från Göteborg och varför hon ska lägga sig i vad som rör en utvisning från Sverige är oklart. Hon verkar förvirrad. Men det finns naturligtvis de som blir både rörda och stolta över hennes agerande. Och de "linksgrüne" i Tyskland hyllar henne. Hon är född 1997 och studerande samt bor i Örgryte. Hon studerar för att bli socionom. 
26.7.2018
Den 25-åring som Elin Ersson ville hjälpa var inte med på flygplanet, men då tog hon den i Sverige kriminelle och straffade 52-åringen under sina vingars beskydd istället. Huvudsaken var att Elin Ersson fick använda sin navelskådande godhet och känna sig stolt och glad över den. Den 25-åring det gällde kördes av polisen till Arlanda, utvisades och transporterades till Afghanistan. 
27.7.2018
Elin Ersson är nu polisanmäld av tre privatpersoner för sin aktion på Landvetter där den kriminelle 52-åringen som var dömd för grov misshandel skulle utvisas.
10:24
Så har generalsekreteraren i advokatförbundet Anne Ramberg ställt sig upp och sagt att "fler borde stå upp för det de tror på". Jo advokater har tjänat miljoner och förmodligen miljarder på alla asylsökande i Sverige. Är det detta Anne Ramberg tror på? Hon tror uppenbarligen på att vem som helst har vetorätt mot domstolar i Sverige. Och rätt att ingripa så att de får igenom sin egen vilja. 
28.7.2018
Här anser The Spectator att Elin Ersson är en valarbetare åt sverigedemokraterna och kan åstadkomma att detta parti verkligen får sitta i regeringen efter den 9 september.
"But as regards the future of Sweden, the only winners that I can see from this will be the Sweden Democrats, who have promised to tighten immigration law further, and who are already trailing the Social Democrats by only a narrow margin. Maybe, if they do reach office, they will reward Ms Ersson with a peace prize." skriver Ross Clark i The Spectator. 
14.9.2018
Elin Ersson har begått ett brott. Det anser åklagare. Hon kan få böter eller fängelse i sex månader. Snart ska åtal väckas hoppas åklagaren. 
19.10.2018
Nu väcks åtal mot Elin Ersson vid Göteborgs tingsrätt. Hon åtalas för brott mot luftfartslagen. 
4.2.2019
Åklagaren yrkar på 14 dagars fängelse för det hon gjorde. Han tänker tydligen göra Elin Ersson till martyr. För så kommer vänstern att se henne. Hon kommer att bli hyllad mer än någonsin för detta. 
18.2.2019
Elin Ersson döms till 3 000 kronor i böter av tingsrätten. Hon har således begått ett brott och inte försökt att hjälpa en människa i nöd. Bra! Och rätt att hon får böta och inte fängelse. Som sagt vi behöver inte sådana martyrer. 
29.3.2019
Rättegången mot Elin Ersson måste tas om för en nämndeman var jävig. Han kallade henne "brottsling" på facebook innan rättegången. Detta sunkiga land där nämndemännen fortfarande tillsätts av de politiska partierna. Han satt där för sverigedemokraterna. Nu tas allt om igen i tingsrätten.  PS. Redan i september 2015 twittrade Malena Ernman att Karl Oskar och Kristina var de som införde sharialagar från Ljuders socken till det invaderade USA. Se nedan. Förvirrad är bara förnamnet. DS. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar