tisdag 5 juli 2022

En vit 22-årig man sköt ihjäl sex människor

UPPDATERAT

 En 22-åring till har lyckats intala sig att det här är hans öde: att skjuta så många som möjligt. Det hände i skjutningarnas förlovade land USA i Chicago. Han heter Robert Crimo och öppnade eld mot paraden som ägde rum på nationaldagen i Highland Park. Så tröttsamt med dessa ynglingar som tror att de måste ta död på sina medmänniskor. Det verkar vara samma sorts galning som uppenbarade sig i Köpenhamn. Varför är de överhuvudtaget födda?

8:40

Dessutom är han rappare och de är ju kriminella. De inspirerar sig själv till våldsdåd genom sina texter. Rena hjärntvätten de håller på med och till och med Sveriges Radio konstaterar att 9 av de 24 svenska artisterna på Spotifys topp 50 lista har brottmålsdomar emot sig. Alla är rapartister. Så var det 2021. Men man måste ju skilja på deras "konstverk" och verkligheten. Måste man verkligen det?

6.7.2022

Det är sju offer för denne mördare nu. Den 2-årige Aiden McCarthy förlorade båda sina föräldrar i skjutningen. Han lyftes fram blodig för han fanns under sin skjutne pappa. Han är nu hos sin mormor och morfar. Över en miljon dollar har samlats in för att hjälpa morföräldrarna att ta hand om sin dotterson. 


Aiden McCarthy gjordes föräldralös av den kriminelle rapparen. Ibland önskar man att det fanns dödsstraff. Här tas massmördaren om hand av polis. Samma sorts galning i olika delar av världen. Varför är de här på denna plågade jord?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar