söndag 3 juli 2022

Koranbrännare prejades av vägen

UPPDATERAT

 Det går hett till i Norge där en man som brände en koran prejades av vägen av en kvinna. Bilen välte, men de fem som satt i den blev inte allvarligt skadade. Här kan ni se filmen, som visar hur en bil lyckas välta den stadsjeep där ledaren för Stoppa islamiseringen av Norge (Sian) färdades. Lars Thorsen heter han och han skadades inte, men en i bilen fick föras till sjukhus. Polisen menar att kvinnan som körde den påkörande bilen gjorde detta med avsikt och hon är anhållen. Hon stoppades på en parkeringsplats i närheten. Lars Thorsen körde bilen och han hade bränt en koran i Osloområdet innan detta skedde. 

4.7.2022

Det var två muslimska kvinnor som satt i bilen, som prejade Sians ledare av vägen. Föraren greps först, men nu har också passageraren gripits. Tänk att muslimska kvinnor också kan! De försökte släcka elden som Sians ledare tidigare startade när han brände en koran. Sedan satte de sig i sin bil och följde efter stadsjeepen. De har gjort detta med avsikt och de körde på stadsjeepen flera gånger innan den välte. Ingen av dem erkänner. De hävdar självförsvar och att stadsjeepen hade kört på dem först. Passageraren är ägaren av den påkörande bilen. 


Stadsjeepen välte när den blev påkörd av en kvinna. Polisen har anhållit henne och menar att det var med avsikt detta gjordes. En förbipasserande tog bilden. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar