fredag 22 juli 2022

Jo alla måste vaccinera sig minst var sjätte månad

Vilken otrolig kommers det är med covid, där alla måste ta nya sprutor hela tiden för vaccinet hjälper bara lite. Nyss fick en del i min bekantskapskrets covid om igen trots vaccin. Men de som inte tog några sprutor utan gick igenom det hela redan i början av 2020 har inte fått tillbaka sjukdomen alls. Så står det till i världen att läkarna i kombination med vaccinindustrin har greppet om de flesta. För mer än 73 procent av befolkningen i Sverige har tagit vaccin. 

En del har dött av denna senaste covidsjukdomen - kring 20 000 fall i Sverige - drygt 6 miljoner i hela världen. Men andra sjukdomar fortsätter att kräva liv. Någon gång ska vi alla dö, men att just covid skulle förstöra ekonomin i världen genom denna propaganda, som ändå inte hjälper under lång tid var inte på agendan före 2020. Inte ett enda fall av covid fanns ju tidigare. Här listas de sjukdomar som skulle ta död på flest människor i världen till 2030. Världshälsoorganisationen konstaterade detta år 2016 och då fanns som bekant inte covid. Men de var i tur och ordning med nummer ett först: hjärt- och kärlsjukdomar, stroke, lunginflammation, KOL, hiv/aids, diarré, lungcancer, diabetes, hjärtsvikt och skrumplever. 

Men att världen ska indoktrineras så att människan måste ta medicin hela tiden i sitt liv är förstås bra för dem, som framställer dessa mediciner. Personligen vet jag när jag behöver tex antibiotika och då gäller det att övertyga sjukvården om detsamma. Det brukar gå bra, men annars undviker jag att gå dit för det är så märkligt på den vanliga vårdcentralen numera. De som har förkylningssymptom får inte ens komma in på framsidan på vårdcentralen utan måste gå bakvägen till en annan dörr. Skräcken är stor!

Tro nu inte att det här är antivaccinpropaganda. Alla får naturligtvis göra som de vill. Och vaccin är väldigt bra mot polio och andra sjukdomar, som i stort sett har utrotats, som smittkoppor. Jag har ärr efter en koppa på armen, där jag blev vaccinerad och har fått vaccin mot andra sjukdomar, som jag har sluppit. Dock inte mässlingen eller röda hund eller vattkoppor. En del sjukdomar gick vi barn igenom för att få ett eget immunförsvar. 

Vi slapp narkolepsi eftersom ingen i släkten tog det där vaccinet, som skulle vara så bra då mot svininfluensan. Var och en har bestämmanderätt över sin egen kropp. Men att det går att skrämma livet nästan ur föräldrar när deras barn sägs vara hotade blev sanning år 2009 särskilt här i Värmdö. Men sådana myndigheter har vi väl inte i dag?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar