måndag 12 september 2022

Borde vara klappat och klart med regeringen

 UPPDATERAT

Att borgarna har ett mandats övervikt så de ligger på 175 borde stå sig. Utlandssvenskarna som är rätt många har fått 160 000 hälsningar från moderaterna med en uppmaning att gå och rösta. Det beror av att dessa sympatiserar med den borgerliga sidan av partierna. Och nu får det vara slut med smutskastningen av dessa partier, vilket har fortsatt också i dag. Det är uppenbart att det bara gynnar sverigedemokraterna, som har ökat varje val sedan de kom in i riksdagen 2010. 

Omkring 700 000 svenska medborgare bor utomlands. De flesta bor i USA, men många bor också i Spanien eller Frankrike. Om man inte har bott i Sverige på tio år ramlar man ur röstlängden, men det gick att anmäla sig, så att man fick vara med i det här valet också. Omkring 40 procent av dessa utlandssvenskar brukar rösta och det borde räcka i det här valet, för att borgarna ska kunna bilda regering. 

Men som sagt det måste bli slut på att de andra partierna till vänster säger att väljarna ska rösta för demokrati! Alla riksdagspartier i Sverige är demokratiska. Men senast i morse hörde jag på TV: de blåbruna partierna. Det finns inga bruna partier i Sverige!

Friskhetstecken att inte förstagångsväljarna går på propagandan, utan tänker själva. 

19:43

Nu säger dom att det behövs också torsdagen för att räkna röster för så var det förra gången 2018. 

14.9.2022

I kväll ska vi få veta vilken regering det blir. Vi tackar och bugar!

Ska vi nu äntligen blir av med minister Morgan Johansson, som inte ens fick uttala sig i valrörelsen, för då kunde ju socialdemokratin förlora. Nu verkar inte heller detta ha hjälpt. 
Det finns hopp om framtiden för ungdomen är klok. Ovan är resultatet av skolvalet i landet. Det är högstadium och gymnasium som röstar. Drygt 491 000 skolelever ingår och nästan 78 procent röstade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar