måndag 5 september 2022

Klimataktivisterna har terroristkrav

UPPDATERAT

 Jan Emanuel Johansson - tidigare s-märkt riksdagsman - gick in och lovade att klimataktivisterna skulle få träffa företrädare för riksdagen om gruppen Återställ Våtmarker slutade att sitta i vägen för trafiken på E4:an och andra vägar. Villkoret var att de slutade att sittstrejka och spärrade vägen för räddningsfordon. Jodå det skulle de göra, sluta demonstrera. De gick ut med ett pressmeddelande om detta. 

Men sedan ville de ha en TV-studio och träffa statsministern där. Sedan ändrade de sig igen och ville träffa namngivna personer. Om Jan Emanuel gick med på deras krav skulle de ställa in sina trafikhindrande demonstrationer. Det är ju så terrorister förhandlar tyckte Jan Emanuel Johansson och berättade vad han kunde bidra med. Nedan kan ni se en del av de 16 klimatterorrister, som är häktade för sabotage mot räddningsfordon med blåljus, för att de stoppade trafiken senast. 

Vad kräver de egentligen dessa klimatterrorister? Här på Värmdö har vi återställt våtmarkerna och när kommunen ville bygga nära där jag bor så anförde min sambo och jag att det rann massor med vatten där och att vassen växte hög. Det var inte lämpligt att lägga nya hus där. Det var våtmark. Och då ändrade kommunen sig. Man behöver inte stoppa trafiken för att påverka. Det är bara rena dumheter!

De menar att det är en annalkande klimatkatastrof och en samhällskollaps som kommer nu. Jovisst och det är miljögalningarna som har åstadkommit den genom sin propaganda! Den skadliga torvbrytningen ska dessutom upphöra. Jaha på Irland då? För där används den sedan gammalt till uppvärmning av hus. Det finns nämligen inte så mycket skog där. Produktionen av energitorv sker i Sverige på kring 10 000 hektar av landets totalt 6,4 miljoner hektar torvmarker. Rösta inte på miljöpartiet för då fortsätter de här galenskaperna!

6.9.2022

Också Jan Emanuel Johansson ger upp att rösta på socialdemokraterna. Han skriver om det i en debattartikel i Expressen i dag. Han anser att socialdemokraterna för en politik som är för övre medelklassakademiker i storstad. Han menar att ifall socialdemokraterna får fortsätta så kommer invandringen också göra det. Och det är fel. Att omfördela resurser till de som ofta på falska premisser flyttar hit är fel. Socialdemokrater väljer alltid det som är bäst för ledningen i partiet och inte för folket. Partiet gör det av egenintresse. Han har så rätt! Sent för honom att upptäcka detta, men inte för sent. Kanske. 

Här är en del av dessa klimataktivister som häktades för att de hindrade räddningsfordon med blåljus. Det var ren sabotageverksamhet mot dessa fordon, som försökte rädda människoliv och det finns numera en lag som förbjuder sådan sabotageverksamhet. Tack och lov!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar