fredag 2 september 2022

Tjugo procent av svenska folket säkerhetshot

I dag utser socialdemokraterna de som röstar på sverigedemokraterna till säkerhetsrisker. De ska ha en presskonferens med försvarsministern Hultqvist och integrations- och migrationsministern Ygeman, där de ska omtala att sverigedemokraterna är ett säkerhetshot i Sverige och därmed i förlängningen också 20 procent av svenska folket, som röstar på dem. 

Socialdemokraterna har helt tappat fattningen i sin jakt på makten. Aldrig i Sveriges historia har ett parti som sverigedemokraterna, som många svenskar röstar på, fått en sådan inramning. I förlängningen kan tänkas att socialdemokraterna inte betraktar dessa svenskar som tillräkneliga som röstar borgerligt utan de måste uppfostras med hårda tag för att begripa att de ska rösta på rätt parti. 

Socialdemokraterna är verkligen något helt annat än det parti som jag röstade på ända fram till 2000-talet. Då begrep också jag att de hade blivit totalt maktfullkomliga. De ansåg att de hade ersatt Gud och istället gått in i människors liv för att ta hand om dem. För svenskar blev ju aldrig vuxna enligt detta partis företrädare. 

Kära socialdemokrater ni behöver inte uppfostra vuxna människor. Låt nu människor tänka själva utan att ni ska gå in och bestämma vad de ska tänka. Detta är det mest övertydliga sättet att säga att ni är så rädda, för att folket har börjat att tänka självt, alldeles på egen hand. Och att landet håller på att glida er ur händerna. 

Här skriver Aftonbladet om detta. Borgarna leder fortfarande nu enligt SVT. Det är rättvist om det resultatet står sig till den 11 september. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar