fredag 9 september 2022

Statsministern ljuger för väljarna

 Det finns inga åtgärder från EU som kan göra att elpriserna halveras i södra Sverige, vilket Magdalena Andersson påstod i dag. Det var ett möte i dag i EU apropå vad som går att göra åt priserna, men absolut ingenting är beslutat. Men det är väl roligt för Magdalena Andersson att försöka framstå som den som har ordnat priserna åt södra Sverige, fast det inte är sant. Ljugandet har blivit en obotlig vana. 

Makten hänger löst för regeringen och miljöpartiet är panikslagna efter att miljöpartiet fått 4,5 procent i den sista valundersökningen före söndagens val. Det ligger inom felmarginalen och det är inte säkert att miljöpartiet kommer in i riksdagen. Det vore bra för Sverige om de inte gör det! Miljöpartiet är så desperat att Bolund ber anhängarna att swisha pengar så de kan annonsera mera de sista 48 timmarna innan väljarna ska rösta. 

Den sista valundersökningen från SVT/Novus innan valet berättar att det kan lika gärna bli en borgerlig som en socialdemokratisk regering. Det bästa för landet vore naturligtvis om inte miljöpartiet ännu en gång kan förstöra tillgången på el och energi. Och därmed driva upp priserna till fantasinivåer.


Staten tjänar miljarder på att priserna på energi är fantasihöga. Skatt på skatt gör att miljarderna strömmar in. Och så ljuger Magdalena Andersson om att EU ska sänka priserna. Per  Bolund skickar ut panikslagna meddelanden till anhängarna för nu hänger miljöpartiet löst. Han fruktar att de inte kommer in i riksdagen. Det vore väl en lycka för väljarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar