torsdag 2 mars 2023

En ny galning med arabiskt utseende attackerade tioårig flicka

UPPDATERAT

 Det hände sig vid Brunnsparken i Göteborg att en man i 35-årsåldern knivskar en tioårig flicka i magen och halsen och hennes mormor fick avvärjningsskador på en arm. Tack och lov så ingrep ungdomar och fick fast mannen och ned honom på marken. Han lär ha ropat Allahu Akbar också. Han är långvarigt kriminell, men lär inte bli utvisad kan tänka. Flickans tillstånd lär vara allvarligt men stabilt. Nedan förs han in i polisbilen för vidare transport till finkan. Han är anhållen för försök till mord. 

3.3.2023

Det var en holländsk flicka nio år gammal som var på besök med släkten i Göteborg och detta ska hon då råka ut för i det fredliga Sverige! En holländsk tidning skriver här om detta. Mannen som knivskar kom hit som barn från Iran och har varit inblandad i grov brottslighet hela sitt vuxna liv. Lås in honom på livstid!

12:57

Denne man, som är 36 år gammal, begärs nu häktad för två fall av mordförsök. Lås in honom på livstid! Men han lär väl vara ute efter några år och kunna fortsätta sin brottslighet. Han lurade ju domstolen att han hade ordnat till sitt liv så han slapp fängelse senast i vintras. Fick bara villkorlig dom. Nu idag klockan 15 hålls häktningsförhandlingen i Göteborgs tingsrätt. 

15:50

Namnet på knivmannen är Milad Salari och är ute nu på sociala medier. Visste att han hette det, men tyckte att det kunde få vara ifred, men nu är namnet ute så det är ingen idé att hålla någon sekretess. Han bor i Mölndal i Göteborg. Hans pappa dog när han var liten så det är väl synd om honom. Han har levt sedan 1989 i Sverige. 

16:19

Milad Salari häktas nu på sannolika skäl för ett mordförsök och ett fall av grov misshandel. Han råkade i slagsmål med polis och han skrek något om änglar och demoner när han anhölls. Så han fick ha handbojor på sig under häktningsförhandlingen. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar