torsdag 16 mars 2023

En explosion i Hässelby för att döda

 UPPDATERAT

På Lingonrisgränd 112 i Hässelby exploderade något så tungt i natt att en man skadades och fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. Det verkar vara en hämnd mot anhöriga till en man som häktades i februari för delaktighet i mordet på 12-åriga Adriana. Fem eller sex av radhusen runt omkring skadades också. Det känns nästan löjligt att prata om krig i ganstervärlden. Det har pågått så länge nu. Den 57-åring som bor där har samma efternamn som en man häktad för delaktighet i mordet på Adriana. Grannarna hjälpte familjen att komma ut ur huset. Här skrev jag om mordet på Adriana. 

8:59

Tydligen har flera män gripits redan för detta enligt DN. Här är en artikel som går att läsa. 

9:33

Det verkar som om kurdiske räven är inblandad även i det här dådet. Han gömmer sig i Turkiet, men kan tydligen ingripa genom sitt gäng i Sverige. Så trist att det inte går att ta död på tillräckligt många gangstrar eller sätta dem bakom lås och bom. Slappheten gick för långt gentemot alla stackars invandrare. Det sägs att det handlar om anhöriga till rapparen Elvis som är lojal mot kurdiske räven. Så mycket att rapportera som verkar hänga ihop. Sätt alla bakom lås och bom!

10:18

Verkar inte vara Elvis han är för ung. Den tilltänkte rapparen är 21 år gammal och lojal med kurdiske räven. Ett annat namn som nämns är 5iftyy. Har ingen aning om vem det är. Följer inte rappare så klart. Helt ointressant för mig.  

11:10    

Det sägs vara mamma och pappa till 5iftyy som bor i radhuset. Ja 57-åringen och 38-åringen är gifta.

13:19

Här kan ni se denne rappare. Han heter egentligen Remon Ghide och kom från Eritrea till Sverige 2008. Han är svensk medborgare sedan 2019. Han har dömts bla för grovt narkotikabrott och kopplas till det kriminella Bronätverket i Upplands Bro.         

Ofattbar förstörelse i radhusområde i Hässelby. Explosionen eller explosionerna väckte en stor del av området. 

1 kommentar:

  1. Faktiskt inte så långt ifrån där man själv bott för längesedan ...

    SvaraRadera