söndag 12 mars 2023

Kriminellas anhöriga flyttar utomlands

UPPDATERAT

 Tänk att det skulle bli de kriminella som fick en del anhöriga att flytta! Och tänk att de kan det. De som har flytt till det goda landet Sverige. Men med hjälp av de kriminellas goda inkomster från olika brott så finns det väl resurser. Fler anhöriga har också börjat skriva sig på en annan adress än där de bor och yngre kriminella får stå vakt vid deras bostäder. Anhöriga flyttar också till Polen, Portugal och Turkiet. 

Vilket härligt samhälle vi har! Med privata säkerhetsstyrkor. Vi som har bott här hela livet och inte har dubbla eller flerdubbla medborgarskap har ju inte samma fördelar. Men heller inte samma hot emot oss. För dessa kulturskillnader gör att det är okej nu att ta död på den man kan få tag i ifall fienden har flytt eller gömmer sig utomlands. 

Hur många kriminella finns det då? Jo det lär finnas kring 5 000 aktörer säger polisen och kring 200 kriminella gäng. Men fler än 8 000 pekades ut som gängkriminella förra året och något tusental av dessa är under 18 år. Lite lösa siffror då. Men de tar alldeles för stor plats i vårt samhälle. Så ta död nu på varandra, men inte på oskyldiga tack. Polisen tror att fler lär hoppa av när anhöriga hotas. Fast de har inte sett det ännu. 

Här skrev jag tidigare om kurdiske räven Majid Rawa som gömmer sig i Turkiet. Och här hur han hämnas från sitt gömställe. 

14.3.2023

Jo det finns anledning att akta sig som anhörig. De båda männen, som sköts i Salem i natt var inte målet utan en tonåring. Istället sköts hans pappa och en annan man. De är i 40- och 55-årsåldern. Båda blev allvarligt skadade och hade träffats av ett flertal skott. Dags att lämna Sverige!

16:38

Identiteten på den man som mördade två kvinnor på Alhagsvägen i Alby genom att kasta in brinnande vätska i brevinkastet hålls hemlig av Södertörns tingsrätt just för att inte hans anhöriga ska råka illa ut. Det var en kvinna i 50-årsåldern och en 18-åring på besök hos familjen som omkom. Mannen är häktad för dubbelmordet. 

De största gängkriminella i Stockholms län återfinns i Vårby och Södertälje, säger kommentatorn på SVT. Menar han verkligen det? Han menar väl de med flest medlemmar kanske? Svårt det där med svenskan. Och har de verkligen inte fler medlemmar? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar