fredag 24 mars 2023

Hemlig rättegång mellan riksdagsman och utpressande kvinna

UPPDATERAT

Rättegångar i Sverige ska vara offentliga så vem som helst kan gå in i rättssalen och höra vad som försiggår där. Men nu har en rättegång mellan en utpressande kvinna och en riksdagsman hemlighållits i Stocholms tingsrätt så allmänheten kan inte bedöma vad som har skett.  

Enligt riksdagsmannen så bad han ett par kvinnor följa med för att ha sex och den ena kvinna tog foton så att de senare kunde användas för utpressning. Det är skandal att riksdagsledamoten betalade för detta. Det är ju att ha betalat för sex vilket är olagligt. Han betalade 65 000 kronor enligt uppgift från honom själv. Brotten har utretts av Säpo och han betalade för att han var rädd att få sitt liv förstört. Men när hon ville ha 20 000 kronor till för att inte ta kontakt med en journalist så tröttnade han och anmälde det hela till polisen. 

Den här 27-åriga kvinnan är ingen dununge utan har dömts tidigare för grov misshandel år 2018 i Göteborgs tingsrätt efter att ha knivhuggit en man hon haft ett förhållande med. Då dömdes hon till ett år och nio månader i fängelse. Och 2016 dömdes hon till fängelse i ett år och två månader för olaga frihetsberövande och misshandel av en kvinna.

Vad är detta för underligt land där en riksdagsledamot kan utsätta sig för detta? Det luktar underligt om hela affären och naturligtvis måste denne avgå från sin post när vi väl får veta vem det är. Han hade tydligen skrutit om att han var riksdagsledamot också. Knäppskallen! Han trodde det var ett vanligt förhållande. Rättegången har varit i förrgår, men dom har ännu inte fallit. Ska allt hemligstämplas? Riksdagsledamotens namn är i så fall hemligt i 70 år! Det hela ägde rum i hans övernattningslägenhet dock. Det här lär vara kvinnan i fråga. 

Detta är en fortsättning på sexskandalen på 70-talet när tyvärr DN:s chefredaktör inte vågade stå upp mot Olof Palme utan hela redaktionen fick backa. Och Peter Bratt blev förflyttad till förort som straff, där jag råkade jobba just då. Då var justitieministern inblandad så det här är en vindpust i jämförelse med vad som förekom då. Makt och sex har alltid hört ihop. Det hela kallades Geijeraffären då 1977. 

10:35

Detta påstås nu vara Kjell Jansson (m) som är inblandad i den här affären. Men kära nån det ska ju hållas hemligt i 70 år? Ifall det är han så är han en riktig snuskgubbe, men det är väl vanligt som sagt när makt och sex blandas. Han är 64 år. 

13:11

Här närmar sig Expressen sanningen, men kan förstås inte berätta vem det är.  Det går ingen nöd på Kjell Jansson även om han skulle få sluta i riksdagen. Han har inte suttit så länge att han kan få extra tilldelning från staten, då måste man sitta sex år, men eftersom han är 64 år kan han gå i pension. Han är ordförande för moderaterna i Stockholms län. Han har gjort likadant tidigare - hjälpt till med hyran - och då var det en kram och så var det klart rapporterar Aftonbladet. 

13:27

Kvinnan som har kurdisk bakgrund ville ha större bröst och det fick hon också av Kjell Jansson (m). Hon hotade också med sina bröder för att lägga mer tyngd bakom sina hot. 

17:21

Jodå nu har Expressen också kommit fram till att det är Kjell Jansson (m) det hela berör. Så modigt av dem att publicera hans namn! Han tar nu "time out" från alla uppdrag. Jo det är bra, men inte sjutton kan ha sitta i riksdagen efter detta. 

26.3.2023

Zainab Rustum fick tydligen storhetsvansinne, när hon fick träffa kungaparet som 12-åring. Hon har inte levt ett bra liv som kurd utan trott att hon var förmer än andra. Kanske en kurdisk prinsessa. Expressen skriver här om hur hon uppförde sig när hon satt inspärrad i något dygn. Hon gjorde allt för att försöka komma ut och gick från att förhandla med gråt och annat till att hota kreti och pleti. Hon ville inte att detta skulle bli offentligt sade hon, men tog inte bort sexbilden, som hon lovade utan fortsatte samtidigt med hotet att skicka bilden med sex till Kjell Janssons anhöriga, kolleger och medier om han inte betalade TV-apparater, bekostade hennes körkort, bil och andra levnadsomkostnader för henne. Hon var uppenbarligen van att detta fungerade för henne. Hon sade också att hon var van att få sin vilja igenom. På tiden att hon inte längre får det då.

27.3.2023

Här är en artikel om Zainab Rustum i Bulletin där det klargörs vad för slags människa hon är. Hon som inte ville synas offentligt och som har skyddad identitet. Men här gick hon på pumpen. 

Här är den ståtliga ingången till Stockholms tingsrätt, men vad som där försiggår får vi inte alltid veta. Hemliga rättegångar har vi dock inte i Sverige, men uppenbarligen finns de för i förrgår var det en sådan. 

Den här mannen Kjell Jansson (m) och kvinnan sägs vara inblandade i den olagliga affären. Ska bli intressant att få veta hur domen lyder. Är den också hemlig?


Sådana här fina bröst ville kvinnan ha och det fick hon också! Vilken härva! Hon hade minsann bröder också att hota med om inte Kjell Jansson (m) gjorde som hon ville. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar