tisdag 20 november 2018

Det går att få gangstermaffian att försvinna

UPPDATERAT
Nu ska Medborgarplatsen bli ett tryggt område precis som Gårdsten i Göteborg blev det genom övervakning, patrullering och trygghetsvärdar. Kamerorna ska bli fler och väktare se efter vad som sker i Björns trädgård i Stockholm. Ingen ska kunna bli våldtagen där längre. Patrullerande poliser och väktare gjorde att Gårdsten nästa år ska plockas bort från polisens lista över särskilt utsatta områden. 

Operation Fenix ska slå ut ledarna för gangstermaffian genom alla medel. Det går alltid att sätta dit dem för småbrott om inte för mord eller försök till mord. Det gäller att hålla dem borta från gatorna och visa deras underhuggare att brott inte lönar sig. Föräldrar och samhälle måste se till att bryta den negativa trenden hos unga att det är bättre att vara kriminell än laglydig medborgare. Nu får det vara nog med dessa kriminella som kostar samhället miljarder. Bort med dem, sätt dem i fängelse. Visst är häkten och fängelser redan fulla, men det går att lösa. Kriminalvården ska bygga ut häkten och anstalter på tretton platser i landet.

Landet måste ta ett krafttag mot denna importerade brottslighet, som har kommit med de senaste årens massinvandring. Samhället har börjat ta tag i detta genom rapporten som kom i mitten av november från Institutet för framtidsstudier, som sade att mer än hälften av de kriminella har rötter i ett annat land. Även om de kan vara födda i Sverige. Vänsterns skygglappar, som har förnekat detta eller förringat det som social utslagning, håller på att tas bort. När brottslingar redan har inlett och skapat sig ett brottsligt imperium måste samhället avlägsna dem från den miljön.

Det är redan konstaterat att det finns gener som skapar brottslighet. Det upptäcktes i början av årtusendet i London. Men en positiv miljö kan göra att dessa gener inte får något genomslag. En tredjedel av befolkningen har gener som gör att de kan bli brottslingar, men så många kriminella har vi inte i samhället. Dock ifall barn uppfostras utan kärlek och med våld kan det påverka dem så att de blir livstidskriminella. Det konstaterades i Dunedin på Nya Zeeland där en långtidsstudie av alla barn födda 1972 visade detta.

Och särskilt ifall en människa inte har någon familj som tar hand om dem och samhället utsätter dem för våld från tidig barndom. Plus att den har en genetisk variation som främjar otålighet, rastlöshet och våld. Psykopatgener. Då är det så gott som säkert att den personen kommer att bli brottsling. Men en neurolog i Kalifornien i USA som studerade detta blev nyfiken på sin egen hjärna och hur den såg ut. Han upptäckte att han hade exakt samma slags hjärna som de som satt i fängelse för mord. Men han hade en kärleksfull mamma och familj. Det räckte för att han skulle bli välanpassad i samhället. Vetenskapsmannen James Fallon har en psykopats hjärna, men det fick inte något genomslag i verkligheten. Annat än på ett positivt sätt.
18:10
Här är exempel på en typisk psykopat, som fick en barndom han inte klarade av och han blev brottsling redan som 10-åring. Det är Lars-Inge Svartenbrandt, som föddes 1945 och som själv tände på sin lägenhet 2016 och brann inne. Han tillbringade mer än halva sitt liv i fängelse.
James Fallon vetenskapsman i Kalifornien upptäckte att han hade en psykopathjärna.
Men han var ingen brottsling utan välanpassad.
Han hade mördare i släkten och var själv aggressiv
på så vis att han alltid ville vinna.
Men det var en fördel för honom.
Eftersom han hade fostrats kärleksfullt.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar