onsdag 14 november 2018

Flicka mördad av flicka

UPPDATERAT
Två minderåriga flickor bråkade i Torsered i Trollhättan i eftermiddags, en av dem hamnade på sjukhus och dog där. Det är en 17-årig flicka som har avlidit. Den andra flickan är misstänkt för mord eller dråp. De båda bråkade inomhus. Den misstänkta flickan är överlämnad till sociala myndigheter. Morden och dråpen ligger på rekordhöga nivåer i år enligt min egen statistik. Hittills i år har 146 fall inträffat till och med oktober. Under november har siffran stigit och ligger nu över 150 fall. Det är absolut rekord för Sverige av dödligt våld. Den officiella statistiken ligger på 113 fall av dödligt våld för 2017. Att en flicka mördar en annan flicka är extremt ovanligt. Men ingenting förvånar längre. 
Duniyo Faisal Hassan är död. 
15.11.2018
En man sköts till döds i Biskopsgården i Göteborg i går kväll. Han var i 25-årsåldern. Dessa mord är så vanliga att jag inte reagerade först utan trodde att det var någon annan skjutning. Trist!
10:05
Enligt Sveriges Radio var flickan som dödade den andra 15 år och det utspelade sig på ett HVB-hem (hem för vård eller boende). Finns inte ord för eländet!
17:36
ckan. 
Enligt Aftonbladet är flickan bara 14 år och inte straffmyndig. Hon knivdödade den andra flickan.
16.11.2018
Det var Duniyo Faisal Hassan som mördades på HVB-hemmet. Hon kom ursprungligen från Somalia och det var hennes pappa som tog hit henne när hon var åtta år. Vila i frid! Så tråkigt med alla som kommer hit och blir mördade. 
18.11.2018
Nu kritiserar 14-åringens advokat att HVB-hemmet inte redde ut vad som var orsaken till att mordet sedan skedde. De fick fortsätta bråka om samma sak. Tills det gick överstyr. Nu har alla ungdomar flyttats från detta HVB-hem och omplacerats.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar