tisdag 27 november 2018

Isabella Löwengrip lever farligt

UPPDATERAT
Enligt flera medier har Isabella Löwengrip flytt Sverige eftersom hennes pojkvän till för någon vecka sedan Hampus Jarlbo tydligen har tagit sig vatten över huvudet och nu jagas av kriminella. Det låter som en film. Något Hollywood kunde hitta på. Att den rika entreprenören Blondinbella nu måste fly undan gangsters som har hotat att kidnappa henne och barnen. 

Men ingenting lär förvåna längre i det Sverige som inte är sig likt. Pojkvännen var så älskad under hösten, men så kraschade allt. Det låter som rena 30-talet att Hampus Jarlbo har gjort miljonaffärer med aktier för kunder, som medförde stora förluster. Enligt Isabella Löwengrip har kriminella väntat på henne utanför hennes hem. De har tidigare varit dömda för människorov. Hampus Jarlbo har fler och fler skulder och kan aldrig återvända till Sverige för då är han illa ute. Det är fullkomligt omöjligt för tidigare pojkvännen att betala av sina skulder under sin livstid. Han köpte en Bentley till sin flickvän för en miljon kronor, men blev tvungen att sälja den i förra veckan.

Det låter som ett pyramidspel eller ett ponzibedrägeri, där allt hålls samman av nya investeringar tills bubblan spricker. Utlovade vinster uteblir och alla kunder blir arga. Så klart. Hela skulden lär vara tiotals miljoner. Så mycket pengar har kriminella numera som de behöver tvätta på något sätt. Det är en hopplös rundgång av knark och pengar, som polisen aldrig kan få stopp på. Isabella Löwengrip har haft ett kristeam runt sig och inte kunnat sova. 
28.11.2018
Hampus Jarlbo har gått in för "damage control" och menar att inget av det där med de kriminella är sant. Han förstår inte varför livvakten eller hans tidigare flickvän ljuger om detta. Han medger dock att han förlorat stora summor av andras pengar. Han sitter nu (kanske i Marbella) och jobbar på en lösning. Men ännu har han inte kommit på något. En variant är att skulderna har sålts till kriminella och det är dessa som nu jagar både Jarlbo och Löwengrip. I vilket fall måste Löwengrip skapa ett stort avstånd till denne misslyckade affärsman, som tappade greppet om finanserna. För att behålla sin egen upphaussade image. Han tog med sin flickvän på hotellnätter för 10 000 kronor per natt och gav henne dyrbara presenter som en klocka för 100 000 kronor. De har bägge levt i en underlig värld, där pengar är allt.
4.12.2018
Hampus Jarlbo har 30 miljoner i skulder och inga tillgångar. Därför ansöker han nu om konkurs. Han har satsat på bankernas pyramidspel kan man säga där det går att vinna 10 ggr pengarna, men lika gärna kan man förlora detta belopp. Hur denne man har kunnat bli så förblindad av detta är svårbegripligt. Han har jobbat som terminsmäklare. Men han har sagt att han velat bli ekonomiskt oberoende sedan han var 16 år och velat köpa ett hus kontant. Här skriver Isabella Löwengrip på sin blogg om det som hände. 


Nu är det slut för evigt.
De kan aldrig mer ses.
Faksimil från Google. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar